Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

TV

Това ВИДЕО с Терзиев шокира всички





  • Новоизбраният кмет на София слуша превод по време на среща с Лаура Кьовеши и именно това подпали мрежата
  • От къде изскочиха тия невежества? Единия израстнал там и не знае ни английски, ни блгарски, другия „завършил там“ не знае език, сега тоя мутант, ужким изратснал в Америка и не знае английски? Що за безмозъчни идиоти са това??? С фалшивите „дипломки“ ли ни плашат?

Много странна случка с новоизбрания за кмет на София Васил Терзиев отбелязаха от Фейсбук страницата Обществен Контрол – ОК. Оттам посочват, че Терзиев, който е в възпитаник на Американския университет в Благоевград и би трябвало да знае английския език като майчин, слуша превод на български на английска реч в рамките на форум в София.

Ето какво написаха от страницата:

Това е човекът, който е продал компанията си за 250 милиона долара на технологичен гигант от САЩ.

Завършил е Американския университет в Благоевград и като дете е живял във Вашингтон с родителите си.

Той е на среща с Лаура Кьовеши. Работният език на срещата е Английски..…….

Под поста веднага се включиха вечния протестър Асен Генов и бившият министър на електронното управление Божидар Божанов. По думите им в момента, в който е направена снимката, е говорил бившият френски министър на финансите на френски, затова Терзиев е със слушалки. Други коментират, че всички на срещата са били със слушалки.

„И Васил Терзиев, и Атанас Славов знаят английски отлично. Щом са със слушалки, значи езикът, на който се говори в момента, е друг. Както Божидар Божанов отбеляза – в този момент се е говорило на френски“, отбелязва Тихомир Иванов.

„Всички бяха със слушалки.

Васил след това имаше дълго изказване на английски, което може да изслушате, преди да съдите. И само ще кажа, че в съвременната ни политика това е човекът, с най-добро ниво на езика. Пък вие каквито искате внушения правете…“, пише Александра Асенова.

„Българският е официален език в ЕС.Нашите политици трябва да говорят на български, независимо от форумите на който присъстват!“, пише на свой ред Андрей Георгиев.

„Едно време Академия Телерик беше двуезична, човек можеше да избере на какъв език да му бъдат предоставени страниците на Английски или Български, но дори и в Българската част „учителите“ ги изписваха кирилица като „трейнър“!

Гледам че сега са преминали изцяло на Английски, и това при условие че огромна част от дейностите им по обучение са с участие на Българи, така де за какво да си мъчат горките мозъци да запомнят два говорими езика, така или иначе Българският който говорят е някаква неразбираема смесица от Български и Английски думи, пък и както са написали на главната им страница „GROOMING the next digital builder“ явно „обработват“ новите числови строители да си забравят езика!

Премахнали са и знакът на „Америка за България“, който гордо го бяха цвъкнали най-отпред да се вижда още щом човек посети мястото им, да не би да ги обвинят в нещо си. Този е същия като родителите си които управляваха Бългагрия по чужд обществен модел, сега и той ще го пави по същия начин, ще ни налага „демократичното ДС“!“, пише Борислав Митев.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

АНАЛИЗИ

В света има огромно търсене на американски оръжия. Стойността на доставките миналата година беше 80 милиарда долара. Сред основните клиенти е Полша, която закупи...

АНАЛИЗИ

Като цяло решението на ПАСЕ е много сериозно. Европа ни обяви война. Европа вече направи това при Наполеон и Хитлер, по време на Кримската...

СВЯТ

Евродепутат на Орбан нападна Урсула: Тя живее в паралелна реалност Европейският съюз не просто пропиля последните пет години, но активно не успя да се...

СВЯТ

Посещението на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен в Китай е поредната демонстрация на изключителната арогантност и жажда за власт на американския елит. Това...