Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ПОСЛЕДНИ

Пеевски с препоръка към Денков: Другия път излез срещу протестиращите!





Препоръчвам на премиера да излезе другия път срещу протестиращите в София. Това беше като гангстерска битка, какво очаквате да направят тези момчета„, заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, предаде „Фокус“.

„Тези момчета постъпиха абсолютно достойно и защитиха гражданите на София. Пълна подкрепа имат от мен за действията си„, допълни той.

„Изненадвам се от коментарите на Денков как обсъждаме с министъра. Всички шефове на парламентарни групи говорим с всички министри„, посочи той.

Той бе категоричен, че в тази ситуация е много лесно да се коментира и прикани министър-председателя да излезе от кабинета си, за да види какво става на улицата. Пеевски каза още, че в тази ситуация министърът на вътрешните работи не може да излиза с никаква позиция.

„Има си проверяващи органи в рамките на Инспектората на МВР. Ако има някой с прекомерно насилие и го установят – има си закони, има си наказания„, добави Пеевски.

Относно коментарите на министър-председателя Николай Денков за срещите между лидерите на парламентарни групи с министри, Пеевски каза:

„Аз се изненадвам на коментарите на Денков, как общуваме с министъра на МВР и сме се виждали с него. Аз не мога да разбера това „Радино вълнение“ в премиера, разбира се, всички лидери на партии и шефове на парламентарни групи общуват с всички министри„.

ДПС няма да подкрепи създаването на анкетна комисия за полицейско насилие, коментира председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, пише БНР

Припомня, че днес министър-председателят Денков постави и ултиматум: „Ако министърът (на вътрешните работи Калин Стоянов) не припознае това като (полицейско) насилие, което заслужава сериозна санкция, включително изясняване защо това се случва периодично в полицията, как го премахваме, ще си подам оставката“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget