Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

AGRO

Да си дойдем на думата, госпожо съдия Румяна Ченалова





ИЗЛОЖИХТЕ СЕ в предаването днес, на 7. 2. 2023г.

на журналиста и водещ предавенето „Делници“

по ТВ „Евроком“ Николай Колев.

Конкретно ще Ви кажа само едно ама като конско порицание:
Не давайте некомпетентно мнение за водене на държавна политика в различните сектори на държавният и стопански живот.

Не сте специалист в нито една друга област освен в правото.

Вие нищо не разбирате от Селско стопанство за да заявявате, че то няма да може да се промени за 4 години, тоест един мандат на парламента и редовно правителство, а трябвало да се върви въобще за реформите в държавата стъпка по стъпка.

Защо като сте така уверена, не поискахте публичен дебат с експерта по Селско стопанство,агрополитика и прехраната на нацията

г-н Йордан Малджански, към който видно отправяте упреците си хитро, завоалирано и предизборно, за да защитите политическата огранизация, към която сте се причислили и пиарствате за нея в това участие в предаването на Н. Колев?
Знаете точно кой е Малджански и, че той има отлична държавна програма, която предвижда създаване на 500 000 нови работни места само в селското стопанство на държавата ни само за 4 години, и над 300 000 в преработвателната промишленост това, което обаче Вашата политическа организация НЕ МОЖЕ нито да направи и за това не може да обещае.

Нима програмата на г-н Малджански е малка крачка, а не гигантски скок към голямата държавна аграрна и въобще икономическа реформа, така необходима сега на обществото ни мизерстващо и гладуващо, хранещо се с вредна отровна даже чужда храна, а не след 10 – 15 години, както заявиха и Кирил и Асен с проявата си в политиката на страната и претенденти за властта?

На колко години сте съдия Ченалова? На 60, 65, 70, 75,

че да имате такива представи за държавна реформа във времето?

Колко от гражданите на възраст над 40 – 45 години ще живеят задължително 10 – 15 години днес бедстващи и пред умирачка, ако няма рязък завой в държавното управление и гарантиране на работни места добре заплатени равняващи се на доходността им за добър, спокоен и здравословен живот, при положение, че знаете, съдия, че 2, 5 милиона граждани са вече на песнионна възраст и малко преди нея, а в това време умират и 40 годишни, самоубиват се и на 35 години от безисходица за живота си?

Те, всички те да умират ли докато Вие и хората от новият политически проект вървите крачка по крачка като пълзящи червеи или костенурки за извършване на промените в държавният живот?

Ами каква Вие компетентността за национална и държавна сигурност изразена в силовото държавно министерство и неговите структури МВР, НСО и ДАНС? Ммммммммм?

Нима ще се изправите лице в лице с полк. Николай Маярков и ще го наречете гол популист, защото заяви че само за 4 дни ако е власт ще вкара всички големи политически и бизнес престъпници в затвора, защото списъка за престъпленията им са в ръцете му отдавна и няма да се мотка да ги обвини и осъди?

Ммммммммммммммм?
Излизате сама в българският медиен ефир и се надприказвате само със себе си без насреща да имате опонент.
Ха ха ха…..

Това прави „великият“ Николай Колев – кани гостите си сами или двама но от един отбор, всеки да говори в студиото му за своят си пиар, но без да има насреща си достоен противник в един политически дуел.

Но, на всичко ще му дойде времето, съдия Ченалова и тогава не знам как и с какви очи ще погледнете и г-н Малджански и полк. Марков, след като имате мнение за себе си за добър професионалист в правото, защото те пък са специалисти в своята област и няма да позволят произвола Ви да ги обиждате и то публично.

При държава пред разпад с малки крачки за реформи няма как да се спре това явление.

Става само с БУМ, рязак обрат на модела на държавният управленски режим с нова стойностна държавна програма, която има само Йордан Малджански.

Тя може да се стартира във всяка минута и да даде плодовете си до максимум 4-5 месеца.

С нея се бори гарантирано всякаква престъпност в обществото, глада на населението, безверието му в държавността, корупцията в държавните институции и демокрафската катастрофа.

Всяка жаба да си знае гьола, съдия Ченалова!

Като правист имате единствено правото да давате мнение за реформи в държавното правосъдие и правораздаване и нищо повече.

Автор: Жанет Иванова Явузларова
7. 2. 2023г..

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ







Може да харесате

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget