Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ИНТРИГИ

Еротичните СНИМКИ на жената на Мартин Нотариуса





  • НЯКОЙ старателно почисти от Интернет (18+)
  • Разстреляният Мартин Божанов пробвал да изтрие голите снимки на служителката на ГДБОП

Разследващата полицайка от ГДБОП и съпруга на показно разстреляния Мартин Николов-Нотариуса, Гергана Божанова, крие гастрол в еротичната библия „Плейбой“, като в безграничното виртуално пространство са почистени до съвършенство всички следи, които да напомнят за палавото й минало.

Преди десет години, малко след като напуска риалити формата „Къртицата 2“, Гергана, тогава Грънчарова, заснема специална фотосесия за броя, посветен на Световното първенство по футбол в Бразилия. Снимките са в изцяло футболна атмосфера – на стадиона в Тетевен. Гергана позира с топка на цветовете на „Селесао“, а на друг от фотосите поднася съдийска свирка към устните си.

„Сесията е толкова гореща, че тревата на стадиона в Тетевен увяхна, мрежите на вратите изгоряха, а седалките започнаха да излъчват тестостерон. Тя вярва, че Бразилия ще стане шампион, ние – не!“, анонсират еротичните кадри на бъдещата полицайка в ГДБОП издателите на „Плейбой“.

Горещи кадри на българки, попадали на страниците на Мъжката Библия във виртуалното пространство има в изобилие, дори и от броеве отпреди петнайсет години, от зората на изданието у нас. В няколко спортни и светски сайта все още стоят дописки за разголената риалити героиня от „Къртицата 2“, но от снимките й няма и следа. Дори в сайтове за оказионни стоки се намират за виртуално ползване всички налични брове на „Плейбой“, само не и онзи, в който се е снимала Божанова.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Най-вероятно Мартин Нотариуса се е погрижил старателно горещите фотоси да изчезнат напълно, за да не компрометират жена му след назначаването й в ГДБОП.

За скандалното й присъствие в системата се наложи вчера вътрешният министър Калин Стоянов да дава отчет. Той разкри, че е уволнил съпругата на убития съмнителен, докато е ръководел Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, тъй като се съмнявал в експертизата и почтеността й.

Уволнената Божанова обаче обжалва и съдът я възстановява на работа. След убийството на Мартин Нотариуса се разбра, че жена му постъпва в държавната служба след скандален конкурс, считано от 20 май 2021 г.. С предложение на на главен комисар Калин Стоянов до МВР-министъра Бойко Рашков нейното служебно правоотношение е прекратено, считано от 2 август 2021 г., поради отказ за издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация.

С решение на Административен съд-София град от 18 октомври 2021 г. и потвърдено с ново решение от 24 март 2022 г. на Върховния административен съд, бившия модел на „Плейбой“ е била възстановена като стажант в МВР, считано от 11 май 2022 г.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

СВЯТ

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират на ръба на открита...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget