Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

LIFE

Виктория събра Спайс Гърлс





  • Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни
  • Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб ​​в Лондон, в събота, след като навърши 50 години в сряда миналата седмица.

Дейвид Бекъм имаше място на първия ред на срещата, когато Виктория, Мелани Браун, Ема Бънтън, Гери Хорнър и Мелани Чизхолм изпяха своя сингъл „Stop“. Петте се смееха, когато танцуваха и изпълняваха песента, докато Дейвид, който засне момента, се усмихваше и пееше заедно с тях.

Публикувайки клипа в Instagram, Виктория написа „Най-добрата вечер“ и сложи хаштага „#SpiceUpYourLife“.

Последният път, когато и петте Spice Girls участваха заедно, беше на церемонията по закриването на Олимпиадата през 2012 г. в Лондон.

Преди празненствата за рождения си ден Виктория публикува в Instagram, че се чувства „толкова невероятно благословена, че е достигнала този крайъгълен камък“ и добави, че е благодарна за „безусловната любов и подкрепа“ на Дейвид.

В разгара на купона

Докато момичешката група беше на турне през 2019 г., Виктория отказа да се присъедини към тях, тъй като се съсредоточи върху модната си марка. Тя обяви пред американската телевизионна водеща Елън Дедженеръс през същата година, че „просто не го е почувствала като правилното нещо“, но каза:

„Винаги ще бъда Пош Спайс, винаги“.

На партито присъстваха още певецът Марк Антъни, който е кръстник на сина на Виктория и Дейвид Круз, и актрисата Ева Лонгория – кръстница на дъщеря им Харпър. Други известни личности за рождения ден на Виктория бяха Том Круз и Салма Хайек, както и Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм и Гордън Рамзи.

Със Салма Хайек

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ПОЛИТИКА

Партийци псуват Кирил Петков и Асен Василев: Скандалната Султанка стана лице на ПП 61-годишната баш патриотка напуснала тихомълком редиците на ВМРО и се озовала...

ПОЛИТИКА

Дългото сбогуване с Борисов. Шести път на избори заради него Вождът на ГЕРБ омръзна и вече дори отвращава. Колкото повече остарява, толкова по-неприятен става...

ПАРИ

Кредитори на Украйна си искат лихвите, а тя може да обяви дефолт през август Частните облигационери на Украйна искат Киев да възобнови лихвените плащания...

ВОЙНА

ВАЖНО: Asia Times: Франция официално изпрати първите си войски в Украйна. Военна хроника: Първата битка вече е факт Макрон пак излъга, че щял да...