Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

TV

Престъпното правителство на Денков превръща България в Гето





  • Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е определена да се превърне в гето
  • Разговора с полковник Николай Марков – политически анализатор и общественик, за проблемите с мигрантите, изпращани от Европа в България, по сключената сделка с Австрия за „въздушен Шенген“ .

– Продължават ли да идват самолетите с незаконни мигранти, връщани тук
от Австрия?
– Има ли план за превръщането на България в голямо мигрантско гето?
– Защо режимът у нас сключи сделката с Австрия за „въздушен Шенген“?
– Каква ще е съдбата на правителството на т.нар. „сглобка“?
– Кой унищожава и саботира българското образование?
– Кой има изгода да разлага българската младеж и нацията ни?
– В чий ръце е съдбата на българите и кой е пътят за спасението на България?


Престъпното правителство на Денков вкарва в България мигранти, съдени за убийства, изнасилвания и други тежки престъпления

Успешна депортация на нарушители в България

На 8 февруари 2024 г. малък чартър, организиран от Баварската държавна служба за убежище и връщане (LfAR) и придружен от Федералната полиция, отпътува от летище Мюнхен с 23 души, които трябваше да напуснат страната и да заминат за София, България.

Сред депортираните са шест души, осъдени за убийство, непредумишлено убийство, тежка телесна повреда, сексуални престъпления, грабеж при утежняващи обстоятелства и пране на пари.

„Държавната служба за убежище и връщане винаги е била и остава ангажирана с приоритетно връщане на извършителите на престъпления, които трябва да напуснат страната“, подчертава Аксел Щрьолейн, председател на LfAR.

LfAR изрично благодари на всички участващи агенции и органи за успешното и безпроблемно сътрудничество.

Борисов: Денков връща самолети с престъпници, това е катастрофа

Вчера ясно обясних – готово е споразумението, на 5 март го обявявам в 12,00 часа на партията, защото това не са хора, които могат да гласуват без да мислят, разясняваме защо искаме коалиционно споразумение, а не сглобки“.

Това заяви тиквата от ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента в отговор на въпрос достатъчно ли ще е времето от 6 до 8 март за преговори и финално решение за коалиционното споразумение. Вчера Кирил Петков се усъмни, че Борисов нарочно протака.

„Призовавам медийните изяви да спрат. Господин Петков по-добре да се замисли как би изглеждало едно такова правителство, как бихме отговаряли на тези въпроси, които са в парламентарната зала, защото от това, което питат, виждам, че много неща не са свършени. Това трябва да бъде нашия отговор с господин Петков – как да направим по-работещо правителство“, подчерта Борисов.

Експремиерът изрази готовност двете формации да сменят шефката на Комисията за защита на конкуренцията Юлия Ненкова. За нея от седмица насам ПП-ДБ повтарят всеки ден, когато говорят колко е важно регулаторите да са независими и да не се избират партийни лица. Ненкова е майка на депутата от ГЕРБ Александър Ненков.

„Ако от ПП са толкова зор за КЗК, да го извадим други ден, да го минем през комисии и да го приключим. Да го бяха сменили досега. Имаха три години пропуснати. Сега за два дни им се виждало много“, коментира Борисови подчерта: За няколко дни припряност става въпрос?

И видимо ядосан заяви: Ако са допуснати да се връщат хора в България, които трябва да лежат в затвора – това е катастрофа! Недопустимо е!

Така Борисов реагира на изнесените от опозицията данни, че Германия ни връща цял самолет с мигранти-престъпници.

„Ако това е вярно, което сега опозицията изговори от трибуната, ние трябва много да се замислим. Ако е вярно – или тези хора, които са дошли, подобен самолет с обявени от немското правителство хора за убийства, грабежи и изнасилвания, да ни ги върнат в България, ако някой тук не си е свършил работата – това е катострофа! Незабавно трябва да презаредят самолета и да си закарат, откъдето са или незабавно да бъдат върнати в Германия, където да излежат присъдите си. Ако това са допуснали нашите хора – МВР, Външно, правителството – това е недопутимо, отсече лидерът на ГЕРБ. Както и ако са дошли такива хора, осъдени за престъпления, и не се знае къда са, този, който не си е свършил работата – трябва да понесе отговорност“.

Борисов е категоричен, че Тагарев не си е свършил работата. Не искам поста на Тагарев, не го нападам като човек, като се видим – се поздравяваме. Ще поискам доклади, за да разбера кой не си е свършил работата, каза той.

„Винаги съм бил държавник в тази държава. Преди три години като управлявахме – всичко вървеше и миграцията беше 0. Това си причинихме българите и сега ще си понесем последствията“, отсече лидерът на ГЕРБ.

За Сарафов си има решение на ВСС. Ако има причина – ще поискам оставката и на Сарафов. Виждам червени пирати, опит на една комисия да се ползва за политически цели. Виждам много неща, които след врме ще видите и вие“ заключи Борисов пред медиите.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

СВЯТ

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират на ръба на открита...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget