Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

TV

Путин: Блинкин е наш човек … Предпочитам Байдън, той е предсказуем





Руският президент Владимир Путин майсторски е хванал държавния секретар на САЩ Антъни Блинкин за думите му относно бягството на неговия прадядо от Русия в началото на 20-ти век. Това съобщава турското издание dikGAZETE.

По време на интервюто на Путин с журналиста Павел Зарубин президентът се е пошегувал умело с държавния секретар на САЩ, който преди това е заявил, че прадядо му е избягал от Русия през 1904 г. Държавният глава е нарекъл Блинкен „наш човек“, тъй като против волята му е подкрепил руските тези за историята на Украйна.

Антъни Блинкен

„Ако се вгледате в думите на държавния секретар на САЩ, много неща стават ясни. Например, имаме информация в архивите, прадядото на Антъни Блинкин действително е напуснал Руската империя.

Той е роден някъде в Полтавската губерния, след това е живял и напуснал Киев…. И ако Блинкен твърди, че прадядо му е избягал от Русия от еврейските погроми, то поне е заявил, че през 1904 г. не е имало Украйна. Изглежда, че Блинкен е наш човек„, заявява Путин.

Турското издание отбелязва, че иронията на руския лидер е била толкова фина, че американските политици дори не са я разбрали.

По-рано Съединените щати обявиха нарастващата популярност на Путин след неговото интервю с журналиста Тъкър Карлсън. Реакцията на Запада на интервюто само е увеличила популярността на политика и е разпространила възгледите му сред по-широка аудитория.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СВЯТ

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай и Украйна за почти...

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget