Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

В черепа на Наполеон Бонапарт е открит микрочип





Заглавието е сензационно, но съдържанието е малко по-различно и доста вероятно:

Френският учен Антоан Льофевр открива в черепа на великия император Наполеон Бонапарт метална плоча с остри ръбове, чийто диаметър не надвишава един сантиметър.

Според него обектът наподобява част от някакъв електронен механизъм. Льофевр смята, че целта му е да повиши интелектуалните способности на Наполеон.

Поразителната находка е открита случайно.

Изследователят работи върху изучаване на ексхумираните останки на Наполеон, за да определи физиологичните причини за ниския ръст на императора – ръстът на Наполеон е под 160 сантиметра. Льофевр получава специална правителствена субсидия от 90 000 долара за извършване на своите изследователски дейности.

Изследвайки вътрешната повърхност на черепа, изведнъж ученият усеща лека издутина под ръката си. Той взима силна лупа, за да разгледа по-добре какво е това и за своя изненада вижда метален предмет, покрит наполовина с костна тъкан. Откритието напомня на Льофевр за микрочип, използван в електронни устройства.

Подробно изследване на чуждото тяло показва, че то е своеобразен предавател на електрически импулси в сърцето и мозъка. Според учения „импулси от този вид могат драматично да увеличат способността на мозъка да решава сложни интелектуални проблеми“. Той предполага, че „този метален предмет е бил поставен в черепа на Наполеон, когато е бил още малък“. Това заключение идва от значителния слой костна тъкан обвиваща чуждото тяло.

Появяват се различни теории, една от които е, че чипът в главата на Бонапарт е сложен от представители на извънземна цивилизация, които пристигат на Земята и проникват на територията на Франция, обхваната от революцията.

Льофевр смята, че причината може да е желанието да се повлияе на хода на историческите събития на нашата планета. Ученият установява, че тази операция най-вероятно може да е извършена през 1794 г. По това време бъдещият император изчезва за няколко дни и никой от обкръжението му не знае къде се намира. По-късно Наполеон казва, че е „прекарал тези мистериозни няколко дни в затвора и след това е бил освободен“.

Въпреки това, няма документални доказателства в подкрепа на тази информация. Льофевр вярва, че именно в онези дни извънземните са направили операция на Наполеон, като са въвели стимулатор в мозъка му.

За доказателство за тази операция изследователят посочва известния навик на императора периодично да слага ръка на сърцето си, въпреки, че той не е страдал от никакви сърдечни заболявания. Освен това Бонапарт притежава изключително добро здраве и физическа издръжливост.

Възможно е периодично Бонапарт да изпитвал ускорен пулс поради сигнали, изпращани от симулатора. Друго очевидно доказателство за тази теория е рязкото нарастване на военните способности на бъдещия император, благодарение на което той си спечелва славата на блестящ командир. Говори се, че преди мистериозното си изчезване Бонапарт не е показвал толкова изключителни способности.

Негова заслуга е военната операция за освобождаване на пристанището Тула през 1793 г. След тази битка той е повишен в чин бригаден генерал. Въпреки, че в този конкретен случай не е толкова необходим изключителен военен талант, военните му постижения след 1794 г. карат експертите да се учудват и да наричат ​​успехите му „военно чудо“.

Италианската кампания от 1796 г. – 1799 г. демонстрира таланта му в най-голяма степен – малка армия от гладни полуоблечени войници успява да спечели няколко блестящи победи подред, въпреки, че са значително по-малко от врага по отношение на численост и оръжия. Решаваща роля изиграва изявената способност на командира да пресмята действията на бойното поле двадесет хода напред, както своите, така и тези на врага.

Започвайки от 1810 г., тези “суперсили” на Наполеон постепенно започват да отслабват все повече и повече. Може би това се дължи на факта, че микрочипът започна да се проваля. Възможно е също тези, които са го въвели в мозъка на Наполеон, да са решили, че мисията му вече е изпълнена и са спрели да изпращат същите импулси.

Антоан Льофевр е сигурен, че представители на извънземна цивилизация се намесват в хода на събитията през човешката история, оказвайки влияние върху развитието на човешкото общество.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

СВЯТ

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират на ръба на открита...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget