Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ПОЛИТИКА

Пеевски и Борисов бесни, че им свалиха пуделчето





Пеевски се закани на „коалицията на пудела“: Мръсна, престъпна сглобка! Всички в залата са проруски, извън ГЕРБ

Днес имаме „коалиция на пудела“. Събраха се, сега могат да отворят отново каналите, да върнат шефката на Митниците и могат спокойно да крадат“. Това каза председателят на ДПС Делян Пеевски за исканата оставка на председателя на парламента Росен Желязков и случващото се от сутринта в пленарната зала, предаде „Вестник Зора“.

Малко преди това лидерът на ГЕРБ мутрата Борисов заяви бесен в кулоарите на парламента: Искам да поздравя „Възраждане“, ПП-ДБ и БСП за новата коалиция с ИТН. Това ни улеснява много, че повече няма да има въпроси нито за ДПС, нито за ПП, нито за сглобки. Мисля, че поне още 5-6 служебни правителства ще се изредят още“. Това заяви ядасано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

„Коалицията на пудела ще се радва много малко на грабежа, след това ще понесат отговорност за всичко“, закани се Пеевски и добави: „Те ще понесат отговорност от хората за това, което правят. Първа точка в заседанието на НС трябваше да бъде да решим проблемите на миньорите, на Маришкия басейн. Това не ги интересува, тях ги интересува да свалят шефа на парламента два дни преди края на парламента„, допълни той.

„Те са една мръсна, престъпна сглобка„, каза Пеевски относно работата със сегашните лидери на ПП-ДБ. „Не може да говорим отсега ще има ли или не служебни правителства след изборите, нека хората да преценят„, коментира още той.

„След изборите сме готови да работим с всички, които са готови да работят за хората. Не можем да работим с проруските партии. Може би всички в залата са проруски, извън ГЕРБ. Събраха се едно ясно, руско мнозинство. Честито на коалицията на пудела„, допълни Пеевски.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СКАНДАЛ

Социалната мрежа масово премахва неудобни публикации за дясната коалиция Приятел във ФБ ми пише, че новина от Критично, която е публикувал на 30 април,...

СЕНЗАЦИЯ

Как киро и Лена излъгаха държавата, а Венеция стана…Кирил В рамките на няколко дни през май 2021 г. Кирил Петков е прехвърлил на Мартин...

ИМОТИ

Някои пък правят компромис с малко жилище, за да имат собствен дом Заради високите цени на имотите много хора са готови да купят жилище...

СВЯТ

Всички са в потрес от това, но се правят, че няма проблем – любовницата на Петков да върти държавата на пръста си Ще започна...