Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

LIFE

Той работи 20 години в Нова ТВ, но накрая го изхвърлиха като помияр. Огорчението му е огромно





Ники Кънчев започна романса си в Нова през 2001 г., когато бе избран за водещ на „Стани богат“, впоследствие пое и “Биг Брадър”, а последно води “Преследването”

Ники Кънчев остава без изява в тв ефира. Това стана ясно, след като предаването му „Преследване“ няма да получи втори сезон от Нова телевизия, тъй като не оправда очакванията и събра нищожен рейтинг.

Кънчев на практика получава удар през кръста, тъй като последните 20 години той ги бе посветил в правене на кариера в Нова телевизия.

Въпреки това собствениците не се подвоумиха да го изритат. Така доходите на Ники сериозно ще се стеснят. Той работи и в радиото, но там заплатата му е много по-малка от тази в телевизията.

Ники Кънчев започна романса си в Нова през 2001 г., когато бе избран за водещ на „Стани богат“. Три години по-късно той пое и „Биг Брадър“ с всичките му форми.

62-годишният водещ не пое новия формат на „Стани богат“, за да остане верен на Нова, а сега му забиват звучен шамар. Огорчението му е огромно, твърдят познатите му.

Ники вече е на възраст, в която не може да се разчита, че има голямо бъдеще на телевизионния екран. Може би и затова вече не жъне същите успехи като преди. На мястото на „Преследване“ от есента по Нова ще се завърне култовото „Сделка или не“, но не с Румен Луканов начело, а с Ненчо Балабанов. Това ще е сезон 12 за шоуто с кутиите, което не е било в ефир от 2018 г.

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

***

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

СВЯТ

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират на ръба на открита...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget