Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

SPORTS

Хванаха Антъни Иванов с дрога





Това е станало вчера при полицейска проверка в благоевградския квартал „Еленово“

Едни от добрите ни плувци в последните години Антъни Иванов е хванат с канабис в Благоевград. Плувецът е бил със своя приятел Борис Панайотов.

Панайотов е спортист и курсант в академията на МВР. В него е била открита стъклена лула с канабис. У Антъни пък е намерен пластмасов гриндер със следи от същото наркотично вещество. Това е станало вчера при полицейска проверка в благоевградския квартал „Еленово“.

При направения полеви наркотест се установява, че веществото реагира положително на канабис и с бруто тегло 0.4 грама. Описаните вещи са предадени с протокол за доброволно предаване. По случая е образувана преписка.

Тази сутрин плувецът си пусна снимка от басейн с часа на първата му тренировка за деня – 7:10. В момента Антъни е със спрени състезателни права заради нарушения на антидопингови процедури.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

СВЯТ

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират на ръба на открита...

ПАРИ

Има много митове за енергетиката и икономиката. Анализът категорично показва, че преходът към нова зелена икономика не напредва толкова добре, колкото се очакваше. Стратезите...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget