Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ИМОТИ

Бункери вече се предлагат и у нас





След като се появи информацията, че богаташите се притесняват и стягат за война, и затова са хвърлили око на бункери, където да се укриват, наша проверка намери и повече подробности по темата, която със сигурност ще бъде с продължение.

В интернет вече има няколко официални сайта, които предлагат „имота“, а също така могат да се намерят доста обяви, че се продават такива в първия по рода си подземен частен бункер на територията на България.

Бункерът е проектиран и изграден да защитава от химически и радиоактивни замърсявания, вражески действия като граждански размирици, военни действия и много др.

Бункерът се намира на стратегическа локация, в близост до София, като е защитен от редица фактори.

Подходящ е за закупуване и адаптиране според нуждите на частни лица, малки общности от съмишленици, бизнес компании, а група семейни приятели евентуално.

През социализма бункерът е създаден да защитава държавния елит като кризисен и оперативен щаб, от който да се управляват военните и държавни структури.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Предвид функциите, за които е изграден, в момента той е в отлично състояние и подлежи на бърза реновация, за разлика от останалите занемарени държавни бункери.

Бункерът разполага с различни възможности за преустройство според нуждите на клиента. Той е проектиран и изграден за ползване от 50 човека. В първият си вариант е снабден с 10 апартамента, напълно приспособени и оборудвани с всичко необходимо за 4-членно семейство. Останалите помещения са за персонал.

Във вторият си вариант е редуциран до 6 апартамента, като най-големият е с площ от 130 кв.м.

Всеки апартамент разполага с напълно оборудван кухненски бокс с трапезна маса за четирима, от който се влиза в спалнята и банята.

Спалнята предоставя уединение и спокойствие, като разполага с гардеробна част и обособен работен кът.

Всички детайли са съобразени с реалната жилищна площ за създаване на топла домашна атмосфера. С грижа за психологическото спокойствие всеки апартамент е снабден с виртуални прозорци, на които можете да прожектирате избрани от вас гледки или да наблюдавате реалната външна обстановка през инсталираните камери около бункера.

При влизане в бункера попадате в дълъг коридор, даващ достъп до различни апартаменти и зали. В единият край на коридора ще намерите добре обзаведена зала за хранене, с професионално оборудвана кухня. На другият край на коридора ще попаднете на зала за почивка, игри и спорт.

Социализацията на обитаващите бункера е от ключово значение за тяхната психологическата устойчивост, затова проектантите са се погрижили да осигурят максимално комфортна среда на ползвателите.

Можете да се храните сами, като приготвяте храната си в оборудвания кухненски бокс на вашия апартамент, или да предпочетете да го правите в общата дневна площ за сплотяване на членовете.

В другия край на коридора, срещу общата дневна, ще откриете голяма игрална зала за забавления, с голяма мека мебел и ТВ екрани. Тук можете да прекарвате времето си; като се развличате с приятели, обсъждате заедно различни теми и стратегии, следите ситуацията по света или просто гледате филми.

Залата е оборудвана с билярдна маса, стационарни и настолни игри, и фитнес уреди. Спортът е здраве, а в определени ситуации повече от необходимост. При желание на клиента фитнес площта може да бъде отделена като помещение.

Техническото помещение е оборудвано с всичко необходимо за правилното функциониране на бункера, като пречистване на питейна вода, генератор на електричество, резервоар с вода, резервоари с гориво, системи за пречистване на въздуха, складови площи, резервен въздух и място за друга специализирана техника.

Непосредствено преди входа на техническата зона ще откриете сървърно помещение с подходяща вентилация за него – особено подходящо, ако сте бизнес компания за съхранение на ценна информация с отдалечен достъп.

Генераторът е калкулиран да осигури нуждите от електричество на целия бункер, в случай на прекъсване на външното електро подаване. Съществува опция за допълнително захранване от фотоволтаична централа.

Бункерът е снабден с помещения за съхранение на гориво, което обслужва нуждите на генератора.

Пречистването на питейната вода е жизнено важно за ползвателите, както и осигуряване на резерви от вода, в случай на авария. Погрижили сме се да имате достъп до пречистена, добре филтрирана вода, която да съответства на всички норми за питейни нужди.

Вдясно от входа ще попаднете на помещението за пречистване на въздух от химически, биологични и радиоактивни агенти. Системата е швейцарска разработка и е лицензирана от Федералната служба за гражданска защита на Швейцария.

При влизане в техническото вляво ще откриете помещението за осигуряване на авариен въздух в случай на необходимост.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget