Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ПОЛИТИКА

Киро Тъпото: Борисов има и голям врат, Пеевски е увиснал на него





  • Той му отговори: Пудел, драскащ по вратата в Банкя

Съпредседателят на ПП Кирил Петков отговори на критиките на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който заяви по-рано днес, че ако някой ще прави предизборна кампания на негов гръб трябва да знае, че той е много голям и хлъзгав.

„Това, което чух от г-н Борисов, е, че има голям гръб, който е хлъзгав. Освен голям гръб има и голям врат – за съжаление, г-н Пеевски се е увиснал на него и го задушава“, изхвърли се Петков.

По думите му гласуването вчера за отстраняването на Росен Желязков като председател на НС е било послание към „свестните хора от ГЕРБ“ – ако искате ГЕРБ да има нормално управление и да бъде част от европейско управление, вие трябва да се отървете от воденичния камък, който ви се е закачил на хлъзгавия врат на Борисов, а това е Делян Пеевски.

Петков отново заяви, че Желязков не би нарушил Конституцията, ако е имал свободна воля.

„Пеевски му подвикваше от първия ред, а Борисов се съгласяваше и той нарушаваше правилата“, обвини Петков.

Пеевски отговори на Кирил Петков: Не знам защо тези две булки обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов. Той е като един пудел, който ще драска на вратата в Банкя – от днес ви го предричам“, каза той.

„Да бъдем сериозни, тези хора не могат нищо друго да направят, освен да скимтят и да се молят на Борисов“, заяви Пеевски.

Той отново подчерта, че ако това в агенция „Митници“ се окаже вярно – от ДПС няма да работят с тях.

„Кирил, който обяснява кой на кого е увиснал да ви кажа – молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, молеше да го сдобря с него – аз не го сдобрих, тази вина трябва да я търсите от Йордан Цонев, който един ден седящи с Борисов в неговия кабинет – Цонев го хвърли като пудел и затвори вратата след него“, разказа Пеевски. По думите му тогава Борисов е гледал като Тодор Живков на 9 срещу 10 ноември.

Пеевски заяви, че трябва да се види как ще ги подреди народа на предстоящите избори. „Може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат да ограбят държавата“, каза той.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ПОЛИТИКА

Гърция ще оттегли подкрепата си за асоцииране на Северна Македония към Европейския съюз. Това обяви гръцкият премиер Кириакос Мицотакис. Той предупреди, че това ще...

СКАНДАЛ

Разбираме от сайтове, че Кирил П. е продължил избирателната си кампания. В пост след катастрофата той каза, че я прекратява, потресен от случилото се....

ФОКУС

Алексей Белов: Либералната „евроинквизиция“ води Европа към пълно самоунищожение. Зaщо Тръмп е важен за европейците? Според мен известната руска поговорка „Когато ти отрежат главата,...

СКАНДАЛ

Битовите абонати да плащат сметка за ток, дори когато няма потребление на електроенергия, искат електроразпределителните дружества. Това означава, че за необитаеми жилища също ще...