Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

TV

Високо напрежение: Тошко Йорданов скочи на Цветанка Ризова, причината е…





  • Знаем, че журналистите имат пристрастия, изригна зам.-председателят на „Има такъв народ“
  • Искри прехвръкнаха между водещата на bTV Цветанка Ризова и Тошко Йорданов. Зам.- председателят на „Има такъв народ“ (ИТН) гостува преди минути в предаването й.

Разговорът течеше привидно спокойно, докато гостът не бе запитан за времето на тяхното правителство. Напрежението ескалира. Йорданов на мига избухна и захапа водещата.

„Знаем, че журналистите имат пристрастия. Поръчайте на анализатори да ви извадят публикации срещу нашето правителство тогава“, каза той.

От своя страна Ризова отвърна и се защити: „Тук винаги е било равнопоставено“.

Споровете между тях продължиха и по темата „Васил Терзиев – Ваня Григорова“ и идеологията.

Йорданов обясни, защо са подкрепили Григорова. Според него единият кандидат е много по-морален от другия.

„От едната страна имаш представител на Държавна сигурност. Чисто идеологически изпитвам огромно отвращение от комунистическия режим. Живял съм тогава. Цялата му рода се е занимавала с това да унищожава човешки животи. Не знам какви са му качествата.

Ваня Григорова е много по-земен човек, говори за конкретни проблеми в София, а Терзиев говореше общи приказки. Тя е постигнала повече сама в живота. А от другата страна имаме една марионетна фигура. Единият кандидат е по-морален“, посочи политикът.

„Ние не подкрепяме това правителство. Бе заченато в грях. То трябва да си отиде и няма нищо по-логично да подкрепим вота на недоверие. Колкото по-бързо падне, толкова по-добре.

Асен Василев не може да събере парите за бюджета, блокирал е ДДС и не го връща на големи фирми, той е некадърен финансов министър“, каза Тошко Йорданов.

„ПП-ДБ творят вредни неща за държавата. ГЕРБ търпят щети. Това се видя на местния вот и те са в резултат на „сглобката“, смята той.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

КОНСПИРАЦИЯ

Напоследък, благодарение на политиката, провеждана от ръководството на САЩ, мнозина имат впечатлението, че понятията „война“ и „демокрация“ са синоними. Ако внезапно ръководството на САЩ...

АНАЛИЗИ

В света има огромно търсене на американски оръжия. Стойността на доставките миналата година беше 80 милиарда долара. Сред основните клиенти е Полша, която закупи...

АНАЛИЗИ

Като цяло решението на ПАСЕ е много сериозно. Европа ни обяви война. Европа вече направи това при Наполеон и Хитлер, по време на Кримската...

СВЯТ

Евродепутат на Орбан нападна Урсула: Тя живее в паралелна реалност Европейският съюз не просто пропиля последните пет години, но активно не успя да се...