Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ПОСЛЕДНИ

Фашизъм ни обхваща от всякъде





Георги Лозанов, по-известен като Гого Папионката, призовава службите за сигурност да влязат в медиите да спрат руската пропаганда.

Украинското посолство иска мерки срещу шефката на СЕМ Соня Момчилова.

Група журналисти скачат и пригласят на украинското посолство срещу Sonia Momchilova Соня Момчилова.

Дали не се върнахме в 50-те години на миналия век?

Политкомисари търсят шпиони под креватите, чужди дипломати размахват калъчката, а кресливци зоват за линч срещу другомислещите, срещу свободните.

Да не готвят и лагери…

Свободата, Санчо, би казал Дон Кихот.

Албена Борисова

Съвсем разбираем е паническият страх, демонстриран от управляващите, особено от ПП-ДБ, по повод референдума за запазването на българския лев до 2043 г. Страхуващите се винаги са имали само две цели в политиката.

Първо, да обслужват всевъзможни чужди интереси и, второ, да държат колкото се може по-далеч нормалните българи от вземането на важни решения. Този политически „елит“ смята, че само той и единствено той трябва да решава.

Всичко.

И, съответно, панически бяга от идеите за референдум по какъвто и да е въпрос.

Защото тогава особено ясно ще проличи огромната разлика между това, което иска „елитът“, и това, което искат нормалните българи.
Ето защо е толкова важно референдумът на „Възраждане“ да бъде проведен. И не толкова заради въпрос, свързан с разплащателната единица.

Много по-важно е, че този референдум ще реабилитира демокрацията в България.

И ще преподаде хубав урок на „елита“.

Петър Волгин

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

ФОКУС

Продуцентът Харви Вайнщайн, с чийто арест последваха поредица от разкрития за серийни изнасилвачи в американския елит, беше спешно хоспитализиран, след като съдът отмени присъдата...

АНАЛИЗИ

„Такава нежна дума“. Небензя заплаши САЩ с отговор за взрива на „Северните потоци“ Китай призова за започване на международно разследване на саботажа на „Северен...

СКАНДАЛ

Той е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост фалшиви файлове – Декларацията на председателя Атанас Русев за истиността на заявените за вписване обстоятелства...

TV

Тя заяви, че не се притеснява от проверка, но никой не я търси По повод журналистическото разследване на сайта „Биволъ“, което твърди, че Лена...