Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СЕНЗАЦИЯ

Световна сензация: Известният журналист Тъкър Карлсън направи интервюто с Путин





„Обединените фашисти“ на запад бесни
Купените медии изтеризираха
Политици се превъзбудиха и пощуряха

Обвинения за държавна измяна заваляха по адрес на американския журналист Тъкър Карлсън след пристигането си в Русия и анонса му, че ще вземе интервю с руския президент Владимир Путин.

„Защо трябва да се чувствам виновен пред Съединените щати, сякаш съм предател? Какво, трябва да обичам само Америка? Аз съм в страхотен град и това не ме интересува“, отговори той, цитиран от Известия.

На 5 февруари Карлсън коментира възможността за интервю, като кратко каза: „Ще видим“. Освен това на следващия ден кола, вероятно със снимачната техника на американски журналист, влезе на територията на президентската администрация в Москва. На кадрите се вижда как първо оборудването се качва в автомобил на паркинг на хотел. Самият Карлсън не е на тези кадри, неговите помощници зареждат оборудването, пише Известия.

Карлсън пристигна в Русия на 3 февруари. Тогава американските медии предположиха, че целта на посещението му в Москва е интервю с Путин. Самият журналист обясни пътуването си с желанието да “ поговори с хората и да види как работи всичко „.

Визитата на журналиста в Руската федерация предизвика противоречива реакция в САЩ. Членът на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър Грийн каза, че американските власти се страхуват от възможно интервю с журналиста . В същото време тя отбеляза, че американците „чуват истината“ от хора като него.

Тъкър Карлсън публикува видеообръщение по темата с подробности за интервюто.

„Днес сме в Москва. Тук сме, за да интервюираме Владимир Путин. Ще го направим съвсем скоро. Разбира се, тези интервюта са рисковани. Мислихме за това в продължение на месеци.

Ето защо го правим: на първо място, това е наша работа. Ние сме журналисти, нашата работа е да информираме хората. Две години след началото на една война, която променя целия свят. Американците не знаят нищо за нея. Те не знаят какво се случва в региона, тук, в Русия, и на 600 мили от Украйна.

Но те трябва да знаят. Те плащат за това. Мислят, че нищо не се е променило, защото техните медии са корумпирани. Те лъжат читателите, зрителите. Откакто започна войната в Украйна, те са разговаряли с много украинци, записали са много интервюта с украинския президент Зеленски.

Но нито един западен журналист не е попитал за Путин. Повечето американци не знаят защо Путин нападна Украйна и какви са целите му.“

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СКАНДАЛ

Той е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост фалшиви файлове – Декларацията на председателя Атанас Русев за истиността на заявените за вписване обстоятелства...

TV

Тя заяви, че не се притеснява от проверка, но никой не я търси По повод журналистическото разследване на сайта „Биволъ“, което твърди, че Лена...

СКАНДАЛ

В тази „ротация“ се крие причината да бъдат фалшифицирани документите на сдружението „Да запазим Корал“ Лена Бориславова пази обясненията за „Корал“ за съда, отказва...

СКАНДАЛ

Атанас Русев, председател на сдружение „Да запазим Корал“, който днес в ефира на bTV изнесе повече от скандална информация за фалшифицирани документи от Лена...