Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ИСТОРИЯ

История на съвременните събития





От стотици години англосаксонските пирати искат да колонизират замите на изток

Всички приемат като аксиома тезата, че битката е против създаване на ос Германия-Русия и, някак си, се предпоставя, че това е добре и за Германия, и за Русия.

Дали?

Романови са немска династия, с корени в Първия райх, а още по-надълбоко – черната римска аристокрация. Първата им работа след завладяването на Русия е да закрепостят местното население, което се е състояло изцяло от свободни хора, да направят църковна реформа, приближаваща християнството до католицизма и на по-късен етап да фалшифицират така историята, че да изглежда, че от тях започва цивилизацията по тези земи, заличавайки спомена не само за Тартария, но и за Владимировското княжество.

Когато един от последните руски императори от династия Романови – Александър Втори Освободител (от крепостничеството) и Александът Трети Миротворец се опитват да направят нещо за народа, започва серия подмолни действия, инспирирани от Ватикан-Райхския център и прокситата им в банковото лоби на САЩ, с католически и райхски корени, за да унищожат в зародиш идеята за независима от Ватикан-Райха Русия. Така при Николай Втори стигнахме до болшевишката революция, спонсорирана от немски и американски банкери, като първите търговски и икономически договори, подписани от съветската власт са изцяло в изгода на спонсорите, а Троцки избива десетки хиляди казаци, местно свободно население на Русия, като единствените, които могат да се противопоставят на съветската власт. Когато Сталин застава начело на държавата и се опитва да я укрепи, отново Райха, този път Трети, в сътрудничество и по внушение на фашисткият папа Пий XII, напада Русия. Тук вече всички знаем историята и жертвите.

Сталин е отровен от хазарската мафия, покрай делото за лекарите-убийци и, искам само да напомня, родният език на хазарската мафия е идиш, език толкова близък до немския, че като немскоговоряща без проблем го разбирам, без никога да съм го учила. Сталин е сменен от хазарина Хрушчов, сънародника му Брежнев и така до Путин, за когото се говори, че е татарин, тоест, кавказец като Сталин. Само че шефът на Газпром дълги години е етническият немец – Милер, за Газпром казват, че е държава в държавата.

Това, което искам да кажа е, че Германия, която уж нямала колонии, реално в продължение на столетия разполага с най-богатата и при това териториално близко колония – Русия.

Русия се опитва на няколко пъти да се изскубне от крепостническо-колониалната хватка – при Емелян Пугачов, при Сталин, може би и сега (все още е рано да се каже каква е целта).

От „сътрудничеството“ между Русия и Германия винаги е печелела само Германия. Спомням си много добре какви мъки бяха, докато Путин безуспешно се опитваше да убеди Германия да изнесе производства, съответно да отвори работни места в Русия, същата Германия, която безпроблемно инвестираше в Китай по същото време.

Знам, че хвърлям камък в блатото, но моето мнение е, че в момента наблюдаваме опит за еманципация на колониите от Райхско-Ватиканския управленчески център, като колонии са не само Русия, Индия, Китай и Африка, но дори САЩ, Великобритания, Канада и Австралия (при последните не виждам да мърдат, в мъртва хватка са).

На пръв поглед битката изглежда неравна, но съвсем не е така, Райхско-Ватиканският център управлява политически и финансово всичките си колонии и битката се води между колониите, успели да си спечелят частична (само частична) самостоятелност и навсякъде това е война на два фронта – срещу вътрешните, подчинени на Райха-Ватикан предатели и срещу напълно овладяни от Райха-Ватикан външни проксита.

Руски войници на лов за „Леопарди“!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

СКАНДАЛ

Атанас Русев, председател на сдружение „Да запазим Корал“, който днес в ефира на bTV изнесе повече от скандална информация за фалшифицирани документи от Лена...

СКАНДАЛ

Метаданните на файловете, подадени в Търговския регистър, с които Кирил Петков излиза от сдружението “Да запазим Корал”, разкриват, че освен от Лена Бориславова, един...

СКАНДАЛ

„Коралгейт“ е само началото. Кирил Петков се забърка в чисто нов скандал. Журналистът от „Биволъ“ Асен Йорданов твърди, че лидерът на ПП се е...

СВЯТ

Земята е достатъчно голяма, за да могат и Китай, и САЩ да се развиват и просперират, смята президентът Си Дзинпин Нееднозначен засега е резултатът...