Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СВЯТ

Уволниха най известната баничарка Виктория Нюланд!





Уволниха Виктория Нюланд, за несправяне с работата!

Виктория Нюланд, третият по ранг дипломат на САЩ и чест обект на критики заради ястребските си възгледи за Русия и нейните действия в Украйна, ще напусне поста си този месец. Това съобщи Държавният департамент на САЩ, предава Associated Press.

Нюланд, офицер от дипломатическата служба от кариерата, която беше помощник държавен секретар за Европа по време на администрацията на Обама, но се пенсионира след избирането на Доналд Тръмп за президент, се върна в правителството като заместник държавен секретар по политическите въпроси в администрацията на Байдън.

Тя беше кандидат за наследник на Уенди Шърман като заместник държавен секретар и изпълняваше длъжността заместник след пенсионирането на Шърман преди седем месеца, но загуби вътрешната битка за кадри в администрацията, когато президентът Джо Байдън назначи Кърт Кембъл за поста № 2. Кембъл встъпи в длъжност миналия месец.

Нюланд е работила в посолството на САЩ в Москва през бурните 90-те години на миналия век и е била в града по време на опита за преврат срещу бившия руски президент Борис Елцин.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ВОЙНА

Така смятат все повече военнослужещи от ВСУ Напоследък военнослужещи от украинските въоръжени сили все по-често се предават в плен. Както съобщи през март губернаторът...

ВОЙНА

Asia Times: НАТО започва да разполага редовни войски в Украйна НАТО започва да разполага бойни части в Украйна. Войници от Полша, Франция, Обединеното кралство,...

СВЯТ

Учен обяви пред Карлсън огромен процент фалшиви бюлетини на изборите в САЩ през 2020 г. Около 20% от бюлетините на президентските избори в САЩ...

АКТУАЛНО

“Фашистите използва тактиката на хилядите драскотини и терора”, типичен почерк на британските служби.  Вече няма резерви, усеща се умора отпред, американските “Ейбрамс” са пратени...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget