Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СВЯТ

Медведев пусна нова карта на Украйна. Не е останало много… Това ли са плановете на Русия?





Заместник председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев взе участие в маратон на руското дружество „Знание. Първо“ на Световния младежки фестивал.

Докато изнасяше своята реч пред участниците направи силно впечатление прожектираната зад него нова карта на Русия, която значително е взела нови територии от Украйна. Ако това са намеренията на страната му, то означава, че от днешна Украйна няма да остане много.

Според новите очертания, от Украйна ще остане само серероизточната ѝ част. Освен това явно Русия няма намерение да я нарича Украна, а само… Киев, според илюстрацията.

„Руската федерация не се стреми да получи съкровищата на Украйна – пшеница, стомана, газ, въглища, тъй като за Русия основното богатство на тази територия са хората„, каза Дмитрий Медведев в своето слово, пише РИА „Новости“

„Нашите врагове постоянно настояват, че основната цел на Русия е да завземе украинските земи. Вече казах, току-що, какво е различното в конфликта около т.нар. Украйна, но още два коментара.

Ние не се опитваме да се докопаме до безбройните съкровища на „незалежна“: жито, стомана, газ, въглища. Всъщност се оказва, че тези богатства сега, за съжаление, почти липсват…

В Украйна основното богатство за нас е от съвсем друг вид, голяма ценност, която няма да отстъпим на никого и без причина – това са хората“, каза Медведев по време на маратона „Знание. Първо“ на Руското дружество „Знание “.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация добави, че значителна част от жителите на днешна Украйна сега са объркани и озлобени, изпитват силен стрес и са напълно дезориентирани.

„Нашата задача е ясно да им покажем кой кой е“, каза Медведев.

Невъзможно е да се водят мирни преговори със сегашните украински власти, добави Дмитрий Медведев.

По думите му настоящите власти в Киев предлагат „глупави идеи“ като „ формулата на Зеленски “, докато той разбира, че те няма да проработят.

Оценявайки перспективите за преговори с евентуално ново правителство в Украйна, Медведев каза, че това е възможно при признаването на нови руски територии и съществуващите реалности в зоната за специални операции.

Дмитрий Медведев, зам.-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ВОЙНА

Asia Times: НАТО започва да разполага редовни войски в Украйна НАТО започва да разполага бойни части в Украйна. Войници от Полша, Франция, Обединеното кралство,...

СВЯТ

Учен обяви пред Карлсън огромен процент фалшиви бюлетини на изборите в САЩ през 2020 г. Около 20% от бюлетините на президентските избори в САЩ...

АКТУАЛНО

“Фашистите използва тактиката на хилядите драскотини и терора”, типичен почерк на британските служби.  Вече няма резерви, усеща се умора отпред, американските “Ейбрамс” са пратени...

БЪЛГАРИЯ

След близо час скандали в пленарната зала парламентът прие с пълно единодушие на първо четене промени в Закона за хазарта. Те предвиждат хазартни зали...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget