Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЛОГ

Аз съм единствен





Голямата манипулация – председателството! Високоинтелектуалните гербери – Борисов, Цветанов, чат пат и Гърневски, искат да ни внушат, че бленуваното председателство на Европейския съвет е велико тяхно завоювание.

Ядец! Никакъв!

Дори и служебно правителство да имаме, това е на ротационен принцип. Те използват, че 80 на сто от българите са политически дебили и лъжат: ах, ама как може, вот на недоверие, а сме председатели…Това е саботаж!

Че какво като сме председатели? Когато Белгия беше – нямаше правителство, когато Чехия беше – също, а когато беше Малта – свалиха президента!

А ние с нашият корав провинциален синдром – „какво ще кажат чужденците”, наричаме саботаж най-нормална парламентарна практика за вот на недоверие!

Защо ГЕРБ се страхува от него? Не че ще падне правителството, а защото в дебатите / а това е най-важното!!!/ ще им бъдат извадени посраните корупционни гащи!

Гледах преди два дни един дебилен министър на културата, който развеждаше арменчето в НДК и се фукаше – такава зала няма никъде в Европа, такива клозети – никъде няма в евросъюза, никъде, единствени…

Защо бе, кретени!

Нали сме най-бедната държава в ЕС? Защо се перчите с тези единствени в Европа съоръжения? Защото сте комплексари! А комплексиран е простакът! Трябваше от скромно, по-скромно – бедни сме, господа, това имаме!

Сега дебелогъзковците от Брюксел ще си рекат – абе, какво се оплакват, я вижте какъв лукс!

На тези чиновници хич не им пука за нас, ще си поживеят, ще гледат народни носии, ще гледат нестинари , ще лапат и – давай при следващите!

Защо Борисов не ги натовари в един специален влак, та да отпрашат от София до Варна, от Варна до Пловдив и пак до София! Знаете ли какво ще видят от влака: една изкормена, порутена, ограбена България , едни беззъби примати вълнясали и подивели от немотия! А не лукса в НДК!







Може да харесате

ФОКУС

Наблюдава се поредното разделение сред опонентите на Русия на Запад, този път по съвсем реален начин. Към тези, които не искат Урсула фон дер...

TV

Тя заяви, че не се притеснява от проверка, но никой не я търси По повод журналистическото разследване на сайта „Биволъ“, което твърди, че Лена...

СКАНДАЛ

„Коралгейт“ е само началото. Кирил Петков се забърка в чисто нов скандал. Журналистът от „Биволъ“ Асен Йорданов твърди, че лидерът на ПП се е...

СВЯТ

Земята е достатъчно голяма, за да могат и Китай, и САЩ да се развиват и просперират, смята президентът Си Дзинпин Нееднозначен засега е резултатът...