Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ЗОРА ТВ

МЛАДЕН МАРИНОВ СЕ ГЪРЧИ ЗА МЕТО! НЕ МОЖЕ ЗАМ-ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДА ХОДИ КАТО ЦИГАНСКИ БАРОН!





Стажанта пита от упор Младен Маринов: „Бяхте ли шофьор на Мето Илиенски?“ Вижте как Младен Маринов се гърчи!

Гърчи се и Валентин Радев – не го интересувало дали Маринов е бил охрана на Мето Илиенски, не искал да влиза в тая тема. Цветан Цветанов се гърчи като глист – никой не можело да го потвърди с факти, нямало такава информация, която да била споделяна. Тома Биков се гърчи – нямал никаква идея, но мислел, че трябвало да се знае. Марешки и той не бил чувал за Мето Илиенски.

Никой не го интересува, че Младен Маринов е предател на МВР! Гърчат, че нямало доказателства, е, сигурно не е написано в трудовата му характеристика, но има живи, които знаят, знае и Младен Маринов и затова лъже и се гърчи!

Към Росен Желязков: „Какви са отношенията Ви с Румяна Бъчварова?“ Нов смайващ отговор!

Как Бойко Борисов се изложи пред американците за външния дълг? Тотален резил!

Финансовият министър Влади Горанов замазва резила на Борисов.

Адвокат Иван Петров: „Заради Белене ни осъдиха за още 32 млн.лв. Не стига това, ами адвокатите на НЕК взеха по-голям хонорар от американските си колеги по делото.“ Премиерът като пехливанин с навити ръкави нарушава закона! „Спец“ Иван Гешев със златен ланец кило и половина, не го е дакларирал, не може зам-главен прокурор да ходи като цигански барон!

Ценко Чоков иска да говори пред Стажанта, от затвора казват „НЕ!“. В студиото – неговият адвокат.

Бойко Борисов сънува резултатите от контрабандата – фактите от Григор Здравков. Контрабандата вече е гротеска според манипулацията, тиражирана от Властта. Борисов за пореден лъже как сме я преборили. Фактите обаче са съвършено различни! Скандален анализ на Григор Здравков!

Георги Георгиев от гражданско сдружение „Боец“ за 16 милиарда несъбрано ДДС и зловещите скандали, съпътстващи опита на Властта да замаже аферата!

Ще бъде ли поставен на колене Игнат Раденков? Как върви опитът за фалит на именития строител и борец срещу корупцията. Как Властта мачка онези, които тръгнат да разкриват корупцията и мафиотските и сделки!

Истински лъжи по български – как една фалшива новина може да свърши услуга на ГЕРБ и Борисов. Общото между гръцкия остров на Премиера и откритото писмо на Арабаджиеви.







Може да харесате

СКАНДАЛ

Цунамито “Корал”: Кирил Петков е представил фалшиви документи и в ББР Документите отново са манипулирани от Лена Бориславова След като разследващите журналисти от „Биволъ“...

БЪЛГАРИЯ

Столът му се клати: Димитър Главчев в скандал за милиони заради частната детска болница Силно се клати столът на служебния премиер Димитър Главчев. Той...

СВЯТ

Всички са в потрес от това, но се правят, че няма проблем – любовницата на Петков да върти държавата на пръста си Ще започна...

ФОКУС

Наблюдава се поредното разделение сред опонентите на Русия на Запад, този път по съвсем реален начин. Към тези, които не искат Урсула фон дер...