Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ЗОРА ТВ

Клеър Дейли зверски обиди Урсула. Лепна ѝ прякор: „ФРАУ ГЕНОЦИД“





Ирландският евродепутат Клеър Дейли жестоко обиди председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен само с две думи по време на речта си. Тя я обвини, че подклажда конфликта в Ивицата Газа.

Дейли е лепна определението на фашизираната Урсилу ден преди Коледа.

„Мисля, че изразявам мнението на много европейски граждани, когато казвам: „Не, благодаря ви, фрау Геноцид“, каза пламенната ирландка.

Според Дейли дейността на такива „защитници на демокрацията“ като агресивната фон дер Лайен вече е довела до брутална война и геноцид в ивицата Газа.

Дни по-рано речта на фон дер Лайен на пленарната сесия на Европейския парламент завърши не само с аплодисменти, но и с кучешки лай и смях на нейните колеги. На този ден шефът на ЕК обобщи резултатите от шестмесечното председателство на Испания на Съвета на Европейския съюз.

Припомняме, че в средата на март в емоционално обръщение познатата у нас крайно лява евродепутатка Клеър Дейли нарече „войнолюбци“ колегите си, които подкрепят изпращането на оръжия в Украйна. В края на дебат в Европейския парламент в Страсбург, посветен на засилването на оръжейната помощ за Украйна, тя каза, че украинските жертви са 120 хиляди и още:

„Това са човешки същества. И е срамота липсата на емпатия към обикновените хора, която личи във военната реторика тук. Дебатът се води в посока да поддържаме изпращането на оръжия, така че войната да продължава. И вие, войнолюбци, които седите тук – повръща ми се от вас!“.

Дейли се позова на публикации в западни медии, според които украинските власти масово изпращат на фронта неподготвени хора, а войниците пък масово бягали от бойните позиции.

Клеър Дейли

Тогава казионните медии в България, за които упорито се твърди, че са издръжка на западни фондации, я осъдиха. Нарекоха я комунистка. С времето, думите на Клеър Дейли се оказаха самата истина, която вероятно някога ще проникне в чугунените глави на продажните слугински медии и журналисти в България.

Урсула фон дер Лайен, председател на ЕК

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

АНАЛИЗИ

Бездарността на властите стана проклятие за Великобритания Британският премиер Риши Сунак не отговори на очакванията на населението и счупи всички предишни рекорди на непопулярност,...

ВОЙНА

US военното разузнаване: При война с Китай американската армия ще победи Американските военни имат повече боен опит от своите китайски колеги, смятат във Вашингтон...

ВОЙНА

“Там имаше френски наемници”: Взривиха хотел в Днепропетровск, за което мълчат сводките Болезнено ужилване за Макрон Стана известно къде се окопават ВСУ след падането...

ВОЙНА

Господарите на кръвожадния клоун: Харков да бъде разрушен? Зеленски да създаде жив щит от цивилните. Невиждана жестокост от страна на запада в Украйна, докарват...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget