Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ЗОРА ТВ

Руди Гела се подигра с Борисов заради имунитета: „Скри се като Зайко Байко!





Във външна комисия сигурно ще отговаряте за отношенията с Испания

Градусът на напрежението в пленарна зала бе висок. Горещи страсти предизвикаха дебатите около промяната съставите на няколко парламентарни комисии.

В една от тези промени беше предложено Бойко Борисов да замени Вежди Рашидов в парламентарната комисия по външна политика. Радостин Василев заяви, че е изумен, задето Пеевски щял да кове законите, а сега Борисов щял да отговаря за външната политика.

„Сигурно ще отговаря за отношенията с Република Испания, то не е република, с испанските власти. Миналата седмица се бяхте скрил като Зайко Байко, излезте и ми обяснете какво ще правите в тази комисия“, атакува Василев.

Той на няколко пъти заяви, че това се случвало само, защото ГЕРБ и ППДБ били в коалиция, а преди това захапа Борисов, задето миналата седмица не бил в парламента по време на дебатите около Комисията за имунитетите.

Въпреки отправеното предизвикателство, Борисов не излезе на парламентарната трибуна. Малко по-късно обаче се възползва от правото си да отвърне на Василев. Направо го в кулоарите на Народното събрание. Лидерът на ГЕРБ определи поведението на бившия депутат от ПП като рекламен трик, предвид това, че ще прави своя партия.

„Кой ме е нарекъл Зайко Байко?… Кой е тоя? Руди Гела?! Той иска да ми привлече вниманието, щото е незначителен. Всяко изказване, ако не почне с Бойко Борисов, то не е изказване. Този Зайко Байко, който е страшно опасен вълк, той всяка такъв страх, че просто се разтрепервам! Като направи партия като Гешев и отиде на избори, ще го видим. ГЕРБ е яка, силна, единствената направила нещо добро за България в последните години. София беше една кочина, нямаше парк, шадраван, автобусите и тролеите бяха по-стари от мен. За десет години обновихме всичко“, коментира Борисов.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

СВЯТ

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай и Украйна за почти...

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget