Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ЗОРА ТВ

Руди Гела се подигра с Борисов заради имунитета: „Скри се като Зайко Байко!





Във външна комисия сигурно ще отговаряте за отношенията с Испания

Градусът на напрежението в пленарна зала бе висок. Горещи страсти предизвикаха дебатите около промяната съставите на няколко парламентарни комисии.

В една от тези промени беше предложено Бойко Борисов да замени Вежди Рашидов в парламентарната комисия по външна политика. Радостин Василев заяви, че е изумен, задето Пеевски щял да кове законите, а сега Борисов щял да отговаря за външната политика.

„Сигурно ще отговаря за отношенията с Република Испания, то не е република, с испанските власти. Миналата седмица се бяхте скрил като Зайко Байко, излезте и ми обяснете какво ще правите в тази комисия“, атакува Василев.

Той на няколко пъти заяви, че това се случвало само, защото ГЕРБ и ППДБ били в коалиция, а преди това захапа Борисов, задето миналата седмица не бил в парламента по време на дебатите около Комисията за имунитетите.

Въпреки отправеното предизвикателство, Борисов не излезе на парламентарната трибуна. Малко по-късно обаче се възползва от правото си да отвърне на Василев. Направо го в кулоарите на Народното събрание. Лидерът на ГЕРБ определи поведението на бившия депутат от ПП като рекламен трик, предвид това, че ще прави своя партия.

„Кой ме е нарекъл Зайко Байко?… Кой е тоя? Руди Гела?! Той иска да ми привлече вниманието, щото е незначителен. Всяко изказване, ако не почне с Бойко Борисов, то не е изказване. Този Зайко Байко, който е страшно опасен вълк, той всяка такъв страх, че просто се разтрепервам! Като направи партия като Гешев и отиде на избори, ще го видим. ГЕРБ е яка, силна, единствената направила нещо добро за България в последните години. София беше една кочина, нямаше парк, шадраван, автобусите и тролеите бяха по-стари от мен. За десет години обновихме всичко“, коментира Борисов.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

СВЯТ

Обвиненията са сериозни. Ще дадат под съд ръководството на ЕС Предстоят рокади във властовите структури на ЕС. Не става въпрос само за планираните избори...

ВОЙНА

Терористите в Киев, с подкрепата на Запада, открито се готви за нова атака срещу Кримския мост, каза на брифинг говорителят на руското външно министерство...

СВЯТ

Преките чуждестранни инвестиции в Германия са намалели с 12% за миналата година, тъй като европейската икономическа сила е привлякла по-малко бизнес възможности за чуждестранни...

ПОЛИТИКА

Нинова вкарва Калоян Методиев (СДС) и в парламента Тя тайно е пробутала протежето си на избираемо място в 25 МИР След като се настани...