Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ЗОРА ТВ

Мама Димка развали годежа на Миро и Лена





Тя и съпругът й обърнали мнението за образованата си и изискана проекто снаха на 180 градуса, когато зърнали как Кирил Петков рови под полата й, а след това Лена гукала на уше рамо до рамо с премиера в ресторант в Солун.

Край на фалшивия годеж с купен набързо пръстен между Лена Бориславова и Мирослав Иванов! Слуховете за раздялата им след падането на кабинета „Петков”, което наложи и край на театрото, което представляваха интимните им отношения, се оказаха верни. Лена и Иванов обаче не се разделили сами, а с помощта на майката на председателя на парламента леля Димка.

Консервативната дама и съпругът й Николай обърнали мнението за образованата си и изискана проекто снаха на 180 градуса, когато зърнали как Кирил Петков рови под полата й, а след това Лена гукала на уше рамо до рамо с премиера в ресторант в Солун.

Нерешителният и лудо влюбен Мирослав нямало да скъса сам с невярната годеница, която на пожар се наложи да си купи пръстен, за да го разходи из кулоарите на парламента, уж показвайки, че е още обвързана с младия депутат. Затова леля Димка взела нещата в свои ръце и добре обработила плахия си син, че срамът, който му се струпа на главата му стигал и е време да сложи край на „годежа”.

Още повече, че Иванов бил накаран едва ли не насила да заведе Лена на сбирка на „Продължаваме подмяната” и след скандала да демонстрира пред останалите депутати голяма любов и пълно нехайство към клюките.

Унижението можело да се търпи от Иванов, но не и от леля Димка, която се говори, че командвала и двамата мъже в дома си – синът Мирослав и баща му Николай.

Възрастната дама не издържала на присмеха на съседите и накарала сина си да се отдалечи от смуглата „съветничка“, която имала и наглостта да свали пръстена веднага, след като медиите забравили за скандала заради реденето на новия служебен кабинет.

Подтикван от майка си, Мирослав Иванов обявил, че предпочита с Лена временно да се разделят и това била една от най-смелите му стъпки в живота.

Шавливата възпитаница на „Харвард” това и чакала – най-накрая се сложил финала на нарочните обиколки по концерти с Мирослав с цел да ги снимат папараци като влюбена двойка след избухването на парапетната сага, както и приключило озъртането дали някой няма да я види където не бива да е, докато уж е вярна на любимия Иванов.

„Не Лена, а Миро сложи край, ако може така да се нарече… Годеж няма, не е имало и истински пръстен, а сега и двамата са се отдалечили един от друг. Лена не е нещастна, просто е ядосана, че нещо, което е смятала за даденост, й се е изплъзнало, нищо повече”, разказаха депутати от ПъПитата.

Двойката мълчи кой е сложил наистина край на отношенията им, а исканата от баджанака Мирослав почивка от връзката под давление на майка му била удар по егото на Лена, но не й разбила сърцето, уверени са колеги на председателя на събранието.

Най-доволна от развръзката била леля Димка, която от години опявала на сина си да си намери половинка, с която да я дарят с внуци, тъй като сестрата на Иванов вече имала две деца, а кариеристката и амбициозна Лена била далеч от намеренията да стъква домашно огнище с младия и наивен депутат.

Публична тайна е, че освен с Кирил Петков, Бориславова е имала афера и с Ицо Хазарта – нещо, което дочухме още в края на миналата година.







Може да харесате

СКАНДАЛ

Мутрата Павел Лисев, който нападна Димитър Стоянов, се опитва да командори граждани НАПаджия, сноуборд инструктор, има проблеми с алкохола и наркотиците Вижте Павел Лисев,...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

СКАНДАЛ

Скандел в Конгреса на САЩ заради украинската помощ Републиканският член на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър Грийн на 20 април обвини колегата...

СКАНДАЛ

Президентът на САЩ Джо Байдън засили антикитайската си реторика по време на предизборната кампания в стремежа си да отнеме водещите заглавия в медиите от...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget