Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СВЯТ

Западните служби започват лов на инакимислещи





  • „Ловът започна“: Медведев остави предупреждение към Мъск
  • Американските власти току-що се започнали преследване на компаниите на американския предприемач Илон Мъск.

Това написа в Twitter (X) заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, съобщи News.ru.

Така той коментира публикацията на милиардера, който се възмути от преследване от страна на Вашингтон заради решението му да премахне цензурата в социалната си мрежа Х.

„Те току-що са започнали своя лов, Илон“, предупреди Медведев предприемача от САЩ.

„Обществото все още не разбира дори частица от силата на цензурата на държавната машина.

Както беше предвидено, моите компании и аз бяхме подложени на постоянни атаки веднага след отмяната на цензурата в тази платформа (социалната мрежа на Мъск X (бивш Twitter).

Докъде ще стигнат, за да ме спрат?“

Припомняме, че преди това Мъск каза, че американците дори не могат да си представят колко мощна е правителствената цензура в Съединените щати.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Той постави под съмнение колко далеч ще стигне Вашингтон, за да спре усилията му да премахне ограниченията на свободата на словото.

Мъск подчерта още, че свободата на словото е в основата на демокрацията, поради което поправката към нея в конституцията на САЩ е първата. Милиардерът отбеляза, че без свобода на словото всичко се губи.

Забележката на основателя на SpaceX беше свързана с изявлението на американския предприемач Дейвид Сакс. Той каза, че се радва да живее в Съединените щати, защото има свобода на словото и свобода от политическо преследване.

Илън Мъск, главен изпълнителен директор на „Тесла“, xAI и Х (Twitter) и Starlink

Дмитрий Медведев, зам.-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ПОЛИТИКА

Ердоган се възмути на Запада, че подкрепя неонацизма и каза, кой определя границите на демокрация Турският президент Реджеп Тайип Ердоган определи като позор това,...

ИНТРИГИ

Клубът „ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ“, (КПИ) радушно прие най-новия си член – Марчето Неделчева – Габриел. Най-усърдни в аплаузите и овациите си са били Фидосова,...

СКАНДАЛ

Главчев и министри си отмениха безобразно лобистко решение по тъмни доби. Здравният министър ще се обяснява Министерският съвет отмени решението за създаване на „Многопрофилна...

СВЯТ

„Така Путин се обърна към обикновените американци“: Дугин предизвика „земетресение“ в САЩ Емблематичният разговор между двама консерватори беше разгласен в най-популярните платформи. Това е...