Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СКАНДАЛ

Набиха Даниел Лорер пред Партийния дом





Бойко Рашков и Манол Пейков спасяват колегата си

Опасен екшън се разигра в центъра на София, а „мишена“ се оказа депутатът от „Продължаваме промяната-Демократична България“ Даниел Лорер. Напрегнатата ситуация стана в кафене, което се намира в близост до Партийния дом. Именно там протестиращи граждани нападнаха вербално Лорер.

Недоволните хора нахлуха в кафенето, за да търсят сметка за действията на депутата от ПП-ДБ и коалицията, която представлява. Част от тях му крещяха, че е крадец.

В един момент ситуацията започва да ескалира и Лорер бе заобиколен от протестиращи. На място светкавично се отзова екип на полицията, който успява да го изведе от кафенето и да го съпроводи до Народното събрание (НС).

Докато полицейски кордон изпращаше Лорер към парламента от там минаха и колегите му Бойко Рашков и Манол Пейков, които също попаднаха под прицела на недоволните граждани.

Лорер заяви, че въпросните протестиращи са платени. Той коментира и горещите политически преговори, които текат между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ по повод предстоящата ротация.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СВЯТ

Украйна се срива от обикновена диктатура в робовладелска: Нов законопроект ще остави украинците без гащи Нов закон в Украйна ще позволи конфискацията на имуществото...

ПОЛИТИКА

Ердоган се възмути на Запада, че подкрепя неонацизма и каза, кой определя границите на демокрация Турският президент Реджеп Тайип Ердоган определи като позор това,...

ИНТРИГИ

Клубът „ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ“, (КПИ) радушно прие най-новия си член – Марчето Неделчева – Габриел. Най-усърдни в аплаузите и овациите си са били Фидосова,...

СКАНДАЛ

Главчев и министри си отмениха безобразно лобистко решение по тъмни доби. Здравният министър ще се обяснява Министерският съвет отмени решението за създаване на „Многопрофилна...