Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

20 ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА, КОИТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ





Ето 20 закона на Вселената, които всеки трябва да спазва:

1. За да живееш пълноценно, трябва да знаеш защо си дошъл в този свят и от къде си дошъл.

2. Бог трябва да е в теб, а не около теб. Само така ще са в единение твоят Дух и твоето тяло.

3. Всичко е живот. Уважавай всички живи същества във Вселената, защото може би си бил или ще бъдеш един от тях.

4. Твори само поискано добро, за да го получиш обратно.

5. Доброто е ключ за вратите към другите светове.

6. Не прави непоискано добро. То със сигурност ще ти бъде заплатено със зло.

7. За поискано и получено добро, на което си отговорил със зло, ще заплатиш с най-тежко кармично наказание.

8. Съумей да се радваш на малките и големите красоти, които Вселената ти дава.

9. Изпълнявай Вселенската си мисия, осъзнавайки своето предназначение. Раздавай според възможностите си, за да консумираш Вселенските блага.

10. С приемането ти във владенията на Висшия Вселенски свят ти си най-богатия, както и всички около теб.

11. Болестта е изпитание за осъзнаване на собствените грешки, които творят кармата негативно. Вгледай се в себе си, открий грешките, които те разболяват, осъзнай ги и ще оздравееш.

12. Никога не помагай на болен човек, който отказва да се излекува сам, защото това е неговият избор. За такава помощ, ако той я иска и очаква чудо, търпиш кармично наказание.

13. Лечителят може да изпълни дълга си и да излекува болния. Aко страдалецът е готов, идва смъртта, която в случая е самоубийството.

14. Стори добро, ако си сигурен, че ще бъде осъзнато и е твоя вътрешна потребност. Отказаното добро ти носи страдания, които е трудно да осъзнаеш.

15. Не забравяй подадената за помощ ръка, не наранявай благодетел, ако искаш да ценят и твоите добри дела.

16. Лъжата, изречена, за да не нараниш някого, товари кармата ти. Ако прецениш, че не трябва да казваш истината, по-добре я премълчи.

17. Обичта към ближния не те освобождава от Закона за непоисканото добро. Този закон се обезсилва само докато се грижиш за своето дете до седмата година.

18. Бъди последователен. Най-страшното престъпление на духовно ниво е предателството към самия себе си.

19. Не се опитвай да заемаш чуждо място, защото дори и да успееш, не си сигурен, че ще изживееш красив и стойностен живот. Този стремеж може да те убие!

20. Богатството е вътре в теб. Всеки човек притежава несметното богатство на своя Дух. Цени своето богатство и това на останалите хора! Сториш ли го, ще бъдеш дарен с Вселенската защита и закрилата на съдбата.







Може да харесате

КОСМОС

Библейската притча може да се окаже действителен природен феномен В една зашеметяваща среща между вяра и научни изследвания, проведено от Школата по биологични науки...

ХОРОСКОП

Астролозите не губят време и вече са готови със своите прогнози за това какво очаква всяка зодия през новата година Новата 2024 година вече...

КОСМОС

Трябва да има гаранции, че правата и свободите се уважават, убедени са юристите Колко застрашени са човешките права от изкуствения интелект? Ще повтори ли...

ТЕХНОЛОГИИ

От десетилетия летящите таксита са част от научната фантастика, но един оператор твърди, че те най-накрая са близо до реалността – първо в САЩ,...