Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

Времевият портал, извънземното послание и камъкът от Розуел





Докато преследва елен в пустинята, само на 18 км от мястото на известната катастрофа в Розуел, Робърт Ридж се натъква на обект, стърчащ от пясъка.

Датата е 4 септември 2004 година

Малък триъгълен камък с абсолютно еднакъв цвят и гравирани кръгове върху него, които не са издълбани в камъка, а стърчат от него.

Самият откривател разказва: “Когато го взех си помислих, че наистина е готино. След това стигнах до камиона, изчистих го, и ме обзе страхопочитание.

Бях като ощипан. Какво е това? Мислех, че е нещо уникално и много специално, от време оно, и все още смятам така.”

Розуелският камък, както е известен е с приблизителни размери 4 см дебелина и 5 см ширина.

На лицевата страна на камъка,

старателно са гравирани кръгове и полумесеци. Робърт Ридж е убеден, че този символ има за цел да предаде съобщение.

И след проучване на камъка, той открил необичайна връзка между символите и магнетизма на камъка.

Но сред всички странни качества,

които камъка притежава, най-интересна за изследователите е фигурата на повърхността му, която е открита и в Англия, на 8000 км разстояние.

Моделът на Слънцето и Луната, поместени в кръг, е абсолютно същият като при един житен кръг, открит преди 1996 г. в южната част на Англия.

Житният кръг се появил 8 години

преди Ридж да открие камъка. Факт, който кара някои да предполагат, че камъка е просто копие.

Един от първите изследователи, проучили връзката между Розуелския камък и житният кръг в Англия, е разследващата журналистка Линда Молтън Хоу. Тя е убедена, че в композицията има послание.

Ако си имаме работа с напреднал разум, и допуснем, че във Вселена, във всички слънчеви системи и галактики трябва да има някой, това ще е нашата отправна точка.

Луни, слънца и небеса ще бъдат общият знаменател. Нещо се опитва да ни научи на астрономия.

Луната и Слънцето и проследяването на тези символи, това е отражение на минало, настояще и бъдеще.

Какво е това върху камъка?

Може ли в Розуелския камък да е закодирано послание, което разкрива някаква важна повратна точка за бъдещето на човечеството?

Възможно е извънземните, отговорни за появата на житните кръгове да са създали този камък в близост до катастрофата в Розуел.

Целта е да ни накарат

да задаваме правилните въпроси. Възможно ли е изображението от Розуелският камък и житният кръг в Англия, да е опит за общуване на извънземните с човечеството?

Голяма част от изследователите на къмъка имат точно тези опасения. Те са въоръжени с търпение в проучванията си, но и с въпроси.

Може би това послание се опитва да ни каже нещо за нашето бъдеще и дори да разкрива датата, на която извънземните възнамеряват да се върнат?

 







Може да харесате

КОСМОС

Библейската притча може да се окаже действителен природен феномен В една зашеметяваща среща между вяра и научни изследвания, проведено от Школата по биологични науки...

ХОРОСКОП

Астролозите не губят време и вече са готови със своите прогнози за това какво очаква всяка зодия през новата година Новата 2024 година вече...

КОСМОС

Трябва да има гаранции, че правата и свободите се уважават, убедени са юристите Колко застрашени са човешките права от изкуствения интелект? Ще повтори ли...

ТЕХНОЛОГИИ

От десетилетия летящите таксита са част от научната фантастика, но един оператор твърди, че те най-накрая са близо до реалността – първо в САЩ,...