Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

Дейвид Айк: Новият модел за контрол е дело на извънземни





Да сътворим човек по Наш образ, (и) по Наше подобие“ (Бит. 1:26)

Въпреки различията, различните фракции от извънземни и земни някак се споразумяваха за владението Земята. Но настъпват мрачни времена.

Дейвид Айк е прекарал повече от четвърт век в откриване на това „какво“ – и кой, защо, как…

Правил го е много преди появата на познатите ни днес алтернативни медии и непрекъснато продължава да разширява разбирането за световните събития и реалността.

Почти всеки ден нещо, за което той преди години е казал в книгите си, че е замислено, се сбъдва.

Контролът осъществяван от

досегашните господари, е заменен с нови модели в определени места на планетата.

Австралия, Канада и САЩ са територии на една прастара империя от популярни съзвездия. И те ще бъдат новите модерни лагери за биоиндивиди, които ще заменят човека.

Фактите са пред очите ни

Освен като мъж и жена, канадците вече ще могат да се самоопределят и като трети особен пол.

Това става възможно след като правителството официално разреши третия пол, обозначен като Х, да може да се вписва във всички документи.

Промяната ще бъде въведена най-напред в Министерството на имиграцията, а след това и във всички останали държавни институции.

Това не е само теория,

а релно случващо се. Това е най-изтънчената и перверзна форма за управление на масите. Ако възроптаете, върху вас се нахвърля армия от медии, адвокатски кантори и други слуги на влечугоподобните.

Измамата е категорична. Всичко се прави с цел да ни улесни и да е по удобно.

Получаването на паспорти, документи за пътуване или имиграционни документи, които съответстват най-добре на половата идентичност на хората, които не се идентифицират нито с мъжкия, нито с женски пол.

И това се налага осезаемо

в продължение на десетилиетие. В киноиндустрията, музикалният бизнес и дори детските анимационни филмчета.

Първата държава в света, въвела официално в документите си трети неопределен пол „Х” е Австралия.

Тази страна отдавна е сочена неслучайно за опитно поле на извънземните фракции. Тук тече усилено чипиране на населението и промиване на съзнанието със секретни програми от години.

Промяната за пола бе въведена

като мярка срещу сексуалната дискриминация, която да даде възможност на транссексуалните и хората, които не искат да си определят половата принадлежност да запълват с „ Х” графата „пол“ в документите за самоличност.

Повече от любезно обясняват политическите елити. Но въпросът е как така това стана приоритет на правителствата на най-богатите страни?

Канада прие законопроект,

който добавя „половата идентичност или изразяването на пола“ редом с расата, религията, възрастта, сред мотивите за дискриминация, забранени от Канадската харта на правата.

В САЩ гласовете за въвеждане на третия пол са подхранвани от Барак Обама и медиите близки до Сорос.

Някои вярват, че елитът на извънземните е прононсирал не само третия пол, но и заличаването на всякакви индивидуални качества на личността, чипирането, изчезването на парите и въвеждането на третия пол.







Може да харесате

КОСМОС

Библейската притча може да се окаже действителен природен феномен В една зашеметяваща среща между вяра и научни изследвания, проведено от Школата по биологични науки...

ХОРОСКОП

Астролозите не губят време и вече са готови със своите прогнози за това какво очаква всяка зодия през новата година Новата 2024 година вече...

КОСМОС

Трябва да има гаранции, че правата и свободите се уважават, убедени са юристите Колко застрашени са човешките права от изкуствения интелект? Ще повтори ли...

ТЕХНОЛОГИИ

От десетилетия летящите таксита са част от научната фантастика, но един оператор твърди, че те най-накрая са близо до реалността – първо в САЩ,...