Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

За официалната наука, артефакт на 300 милиона години е като кост в гърлото





Трябва да признаем, че нашият свят е удивителен в това, че в него постоянно се появяват аномални явления.Освен тях има и артефакти, които не се вписват в официално приетата история.

Мощните религии и техните служители, ортодоксални учени правят всичко възможно да държат съзнанието на хората в лъжливите вериги на измислената реалност.

Това се демонстрира много ярко, веднага щом се появи друг артефакт, който е неудобен за официалната наука и религия.Този уникален артефакт, преобръща нашата цялостна представа за историята на човечеството, измислена от някого.

Сред тези забранени артефакти може да се нареди и колело от вагон или някаква машина, която миньорите са открили в един от въглищните рудници на Донецк -област Ростов.

Удивително, въглищният пласт, в който се намира този фантастичен артефакт, е на 300 милиона години или дори повече. Каквото и да се каже, се оказва, че в това далечно време на Земята вече са живели цивилизовани хора, които са имали развита технология.

Минният инженер Касаткин (един от откривателите на артефакта), веднага се заинтересува от находката. Много скоро било намерено и второ колело, много по запазено от първото.

Един журналист написал:

„Това трябва да обърне нашето разбиране за света и по-специално на историята на човечеството!“

Трябва, но това не се случи!… Веднага щом Касаткин създал група за анализ на откритите находки, ръководството на мината категорично забрани всякакво изследване.

За официалната наука, артефакт на 300 милиона години е като кост в гърлото.

Групата на Касаткин не се примирили и дори се опитали да изкарат поне един от уникалните колела с помощта на чукове, за да го издигнат на повърхността и да го скрият, но нищо не се получило. В такива случай са необходими съвсем други техники, които само учени могат да я осигурят.

През 2009 г. мината, в която са открит уникалните артефакти, е официално затворена, оборудването било разглобено, мината била наводнена и запечатана.

Останали са само снимки и няколко очевидци, които днес са неудобни за официалните научни среди. Доказателства, че живеем в свят, изобретен от човек, чиято истинска история и дори истинската същност и истинско устройство са упорито скривани от широката публика.

Ето защо, въпреки безумния интерес към откритието на донецките миньори от много независими изследователи по света, никой от академичните учени няма да признае за съществуването на уникалните артефакти .

➡️ Подкрепете ни като се абонирате за страницата ни … ?







Може да харесате

КОСМОС

Библейската притча може да се окаже действителен природен феномен В една зашеметяваща среща между вяра и научни изследвания, проведено от Школата по биологични науки...

ХОРОСКОП

Астролозите не губят време и вече са готови със своите прогнози за това какво очаква всяка зодия през новата година Новата 2024 година вече...

КОСМОС

Трябва да има гаранции, че правата и свободите се уважават, убедени са юристите Колко застрашени са човешките права от изкуствения интелект? Ще повтори ли...

ТЕХНОЛОГИИ

От десетилетия летящите таксита са част от научната фантастика, но един оператор твърди, че те най-накрая са близо до реалността – първо в САЩ,...