Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

Какво правят на Земята, което ние никога няма да разберем?





Все по-голям брой хора вярват, че правителствата посредством различни медии и интернет се опитват да направят тази тема спорна, но времената се променят. Особено в наши дни, когато споровете за новия коронавирус запалиха наднационален дебат.
Различни издания публикуваха секретен документ доказващ, че САЩ са имали база на Луната, която е била разрушена от руснаците. Учудващото е не това, че НАСА запази мълчание, а как новината обиколи света.
Други конспиративни сайтове пък зададоха въпроса: Какво правят извънземните на нашата планета? И не закъсняха хипотезите:

Полезни ресурси

това се потвърждава от странните проломи и планините, например, Големия каньон в САЩ.На това място очевидно са добивали уран и то с технология, която хората нямат и до ден днешен
Енергията на хората. Тя е толкова силна, особено енергията на нашето страдание, че някои от „чуждите“ се хранят с нея. Затова небето гъмжи от НЛО. Те са нарисувани в десетки картини от художници живяли в различни епохи.
Възможно е ситуациите със страданието да са нарочно предизвикани от тайните невидими общества, които служат на извънземните.

Хората като биоресурс за елексир

Човекът е най-ценния биоресурс за производство на специфична енергия. Такава хипотеза не е лишена от смисъл. Видяхме я в касова продукция на тандема Уашовски.
В културата от олмеките съществуват препрадки към култ потвърждаващ такова твърдение.
Научни изследвания. Земята може да служи на „боговете“ като място за някакви експерименти и други подобни нелицеприятни опити с хората. Много автори твърдят, че всичко казано тук просто съществува на планетата като цялостен план за колонизация.
Не на последно място е и конспиративната теория за „плоската земя“, която набра милиони почитатели.

Самата Земя е замислена

като един вид затвор за превъзпитание или подобряване на душите преди да продължат своя път. Тази теория не е случайна. Откриваме я в древните индийски текстове и тибетските писма от манастира Дрепунг.
Изследователят Мегън Ангъс представя своя скандална хипотеза. Той твърди, че посетителите може би използват Земята като плантация за наркотици. Очевидно това е една от най-ценните планети за производство на такъв продукт.
Според публикации включително и в NG племето догони, индианското племе чероки, хопи и древните олмеки са извършвали поклонения във възхвала на Сириус.
Преводът на думата „канабис“ от езика на догоните е равнозначна на „две кучета“. А както знаем Сириус е най-ярката звезда от съзвездието Голямото куче.

Индианското племе Чероки

нарича конопа „galunlati“ и обяснява произхода му като подарък от „Звездните хора“.
Това може би означава, че тези „богове“ (извънземни) са научили хората да отглеждат и дори да се покланят на наркотиците.
Спроед Меган Ангъс извънземните извличат от земята злато, към което впоследствие са добавяли и полезните за тях наркотици. Такава технология, разбира се, е непозната за нас.
Според него ние не знаем защо са им нужни злато и коноп. Но те са събирани най-настоятелно от както свят светува.
Напоследък в медиите се заговори съвсем открито за чужди цивилизации като се започне от авторитетния „Гадриън“ и се стигне до така наречените булевардни издания.
Очевидно темата се направлява от няколко световни централи, защото наблюдаваме реабилитацията на отричани до неотдавна теми.







Може да харесате

КОСМОС

Библейската притча може да се окаже действителен природен феномен В една зашеметяваща среща между вяра и научни изследвания, проведено от Школата по биологични науки...

ХОРОСКОП

Астролозите не губят време и вече са готови със своите прогнози за това какво очаква всяка зодия през новата година Новата 2024 година вече...

КОСМОС

Трябва да има гаранции, че правата и свободите се уважават, убедени са юристите Колко застрашени са човешките права от изкуствения интелект? Ще повтори ли...

ТЕХНОЛОГИИ

От десетилетия летящите таксита са част от научната фантастика, но един оператор твърди, че те най-накрая са близо до реалността – първо в САЩ,...