Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ЗОРА ТВ

Малкоумни, арогантни, нагли, без усещане за действителността





Цв. Цв. счупи нагломера: Народът ни обича и иска кабинет „Борисов-4“!

„Обществото очаква пълен управленски мандат на кабинета „Борисов- 3. А ако има предсрочни избори, ще гласува за „Борисов-4“ – не за БСП“, изцепи се вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов днес в тв. ефир. Вотът на недоверие към кабинета, който тази сутрин социалистите внесоха в НС, той определи като „неуместен“.

Интересно какво дава основание на Цветанов да твърди, че обществото очаква пълен мандат за третото правителство на ГЕРБ, при положение, че предните два кабинета „Борисов-1 и 2“ бяха свалени с масирани всенародни протести, а шайката на Борисов и Цветанов досега не е издържала на власт повече от три години.

Междувременно мощни трусове вече клатят и третия кабинет на Бойко Борисов. Протестите на майките на деца с увреждания продължават с пълна сила, след като правителството показа отвратителното си отношение към тях и най-цинично им отказа промените, за които настояват. Ще припомним само как премиерът Борисов пренебрежително заяви, че искал „да му се махнат от главата“.

Шефът на опитомения от Брюксел и ГЕРБ псевдо-синдикат КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов пък се изцепи, че: “Не сме общество от изроди, че да ни тикат непрекъснато в очите някакви деца с увреждания“. И посъветва протестиращите майки да си приберат децата вкъщи, че не било полезно да стоят по цял ден по улиците на слънце.

Когато управляващите демонстрират подобна безчовечност към най- уязвимите в обществото, това е сигурен знак, че скоро ще паднат от власт. Самозабравили се, оядени, улисани в несекващите ламтежи за още власт и още пари, те не усещат как чергата под краката им вече дими.

Да, има само едно по-страшно нещо от това да родиш дете с физическо увреждане. И то е да си родител на Славея Сиракова. Не, ли?

Така или иначе, дотук я докара България под ръководството на ГЕРБ: Господарите на държавата – управляващите олигарси и децата им те заплюват като нищожество и боклук само защото си пенсионер, болен, инвалид… Тоест – не си годен физически да им бачкаш.

По- страшно не може да бъде. Та за какъв пълен мандат и какво четвърто правителство бълнуват.

ГЕРБ? ОСТАВКА, БЕ БОКЛУЦИ МРЪСНИ! И НЕ ДВАЖ, А ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!

Надя Колева







Може да харесате

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

КОНСПИРАЦИЯ

Словашкият премиер Роберт Фицо беше ранен при стрелба след заседание на правителството. Нападателят е стрелял четири пъти, преди да бъде задържан от полицията. Опитът...

СКАНДАЛ

Полицията във Велико Търново задържа за срок до 24 часа собственикът на оръжието, с което вчера в Арбанаси беше простреляно 12-годишно дете. Разследващ журналист:...

СКАНДАЛ

ВЪПРОСИ ОКОЛО СЛУЧИЛОТО СЕ Изстрелът срещу детето: Куршум от този тип и такъв револвер, попадайки някъде в стъпалото от близко разстояние, би трябвало да...