Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СВЯТ

Modernity: Байдън изглежда все по-объркан





Джо Байдън най-накрая посети град Източна Палестина в щата Охайо, повече от година след дерайлирането на влак натоварен с токсични вещества.

По време на събитието той едва успя да прочете написана реч и неговите сътрудници бързо прекратиха проявата, като прогониха репортерите само след шест минути, пише сайта Modernity, който е качил видеа, които да онагледят ситуацията.

Докато кметът на Източна Палестина говореше, Байдън бъркаше из джобовете си и изглеждаше напълно изгубен, пише изданието.

„Когато се качи на подиума, Байдън заяви, че хората му са били на място в рамките на часове след бедствието преди година, твърдение, което всички знаят, че е напълно невярно„, пише сайтът, като в текста се има предвид, че президентът едва сега, година по-късно, посети засегнатия град от случилия се разлив с токсични вещества.

 

„Няколко минути преди да си тръгне за дома, Байдън се зарече, че няма да се прибере, „докато работата не свърши“ или нещо подобно“:

 

След това президентът на САЩ се затрудни с текста и произнасянето му.

Сайтът обръща внимание, че президентът на САЩ бърше носа си често по време на речта пред жителитена гада.

 

Докато е траела речта на американския президент, жители на град Източна Палестина протестирали с плакати „Твърде малко и твърде късно“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СКАНДАЛ

Социалната мрежа масово премахва неудобни публикации за дясната коалиция Приятел във ФБ ми пише, че новина от Критично, която е публикувал на 30 април,...

СЕНЗАЦИЯ

Как киро и Лена излъгаха държавата, а Венеция стана…Кирил В рамките на няколко дни през май 2021 г. Кирил Петков е прехвърлил на Мартин...

ИМОТИ

Някои пък правят компромис с малко жилище, за да имат собствен дом Заради високите цени на имотите много хора са готови да купят жилище...

СВЯТ

Всички са в потрес от това, но се правят, че няма проблем – любовницата на Петков да върти държавата на пръста си Ще започна...