Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СВЯТ

⚡️ „Байдън да се готви за импийчмънт!





Грег Стюби предизвиква президента на САЩ

Републиканският представител Грег Стюби представи резолюция, която може да започне процеса по импийчмънт на президента Джо Байдън.

В бялата книга, представена от Стюби, се говори за евентуален „импийчмънт на Джоузеф Байдън, президент на Съединените американски щати, за сериозни престъпления и простъпки“.

Грег Стюби, известен с критичното си отношение към настоящата администрация, обвинява президента Байдън в редица сериозни нарушения.

По-специално в резолюцията се посочва, че Джо Байдън може да е виновен за „злоупотреба с власт, подкуп, изнудване и измама“.

Предложението за импийчмънт стана обект на разгорещен дебат в политическата среда на САЩ.

В края на краищата Камарата на представителите взема решение за започване на процеса по импийчмънт, а след това делото се прехвърля в Сената, където се провежда процесът.

Очаква се републиканците активно да подкрепят идеята за импийчмънт, докато демократите вероятно ще защитят своя лидер.

Въпреки че идеята за импийчмънт може да предизвика много шум в медиите и обществото, въпросът дали тази резолюция ще бъде одобрена от мнозинството в Камарата на представителите остава открит.

Сега всички погледи са насочени към Камарата на представителите, където ще се реши дали ще бъде стартирана процедурата по импийчмънт на президента Джо Байдън, или това предложение ще бъде отхвърлено в самото начало.

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

***

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

ПОЛИТИКА

Някои европейски лидери, марионетки стават все по-разочаровани от председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, твърди швейцарският вестник Neue Zurcher Zeitung. Авторитетното издание...

БЪЛГАРИЯ

Плюнката Терзиев, питаме какво общо имат хиляди загинали във втората световна война Българи с комунизма та забраняваш споменаването им??? Излиза, че Терзиев е фашист!...

КУЛТУРА

Разкажи го отново, Марко Поло! В прекрасния филм „Казабланка“ главният герой, Хъмфри Богарт, остава известен с думите, с които се обръща към пианиста в...

ПОЛИТИКА

Залезът на звездата на Бърнс в Близкия изток Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) Уилям Бърнс все не може да се измъкне...