Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СКАНДАЛ

Слугата Борисов: Наредиха ни да вдиганем данъците по заповед на МВФ





  • Слугата Борисов: Наредиха ни да вдиганем данъците на проклетите Българи по заповед на МВФ
  • Българите да се готвят за вдигане на данъците, нареди мутрата Борисов

Това заповяда най крадливия паразит в Народното Събрание по време на конференция Eвропейска сделка за фермерите – визията на Европейската народна партия (ЕНП) за земеделието в Европа“ в Пловдив. Той посочи като причина доклад на Международния валутен фонд (МВФ), който заповядва вдигане на данъците, за да има повече приходи в бюджета за война на Империята на Войната.

Докладът на МВФ беше представен в четвъртък на среща между представители на фонда и на бюджетната комисия в парламента. „Това са заповеди, но който не ги изпълни, те след това стават задължителни, защото няма откъде да вземеш кредити“, каза Борисов.

Според МВФ България трябва да промени данъчната си система, за да осигури повече данъчни постъпления в бюджета. Препоръките са да се върне 20 процента ДДС за всички сектори, да се премахне плоският 10 процентов данък за физическите лица и да се въведе прогресивна скала на облагане. Тежко на следващите министър на финансите, министър-председател и парламент, които трябва да гласуват това, което през главата ни се случи, нареди Борисов.

Председателят на ГЕРБ продължи със заповедите си, че принципът работиш много – плащаш много, нищо не правиш – получаваш помощи и дарения, е типичен за социализма.

Сред другите изводи от доклада, по думите на Борисов, са, „че трябва да продължат инфраструктурните проекти, инфлацията към момента е добре – 3,5 процента, но брутният вътрешен продукт надали ще достигне, заложеното в бюджета“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

СВЯТ

Телефонно обаждане до Путин даде основните отговори: Иран и Израел са на прага на голяма война Иран и Израел балансират на ръба на открита...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget