Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СКАНДАЛ

Лицемерието на „зелените“ фашисти: Неграмотната Бербок си поръчала допълнителен самолет, за да се прибере 3 ч. по-рано





Поредният скандал в Германия с външния министър Аналена Бербок за пореден път показа двойния стандарт при прилагането на „зелените политики“. Те не важат за политиците, които ги измислят и налагат.

Докато всички граждани и бизнеси са принудени да търпят последствията от „зелените политики“ с цел намаляване на въглеродните емисии за „спасяване“ на климата, политиците не спазват собствените си ограничения.

Германският външен министър Аналена Бербок беше остро критикувана за използването на допълнителен самолет по време на своя командировка, защото искала да се прибере у дома 3 ч. по-рано, съобщи Bild.

На 25 август 2022 г. тя лети с правителствен самолет Airbus A-340 от Берлин до Рабат, Мароко. Оттам отлита за Дания и каца през нощта. Обратният полет до Берлин е насрочен за 26 август, като самолетът трябва да излети в 18.20 часа. Германското външно министерство обаче заявява пред Министерството на отбраната, че Бербок иска да се прибере у дома три часа по-рано, в 15:30 часа. Пилотите на Airbus A-340 не са допуснати да излетят по това време поради законния период на почивка. Затова от Кьолн излита втори правителствен самолет, който отвежда резервния екипаж в Копенхаген и се връща в Германия празен.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Германското външно министерство потвърди, че делегацията, водена от Бербок, се прибрала в Берлин възможно най-скоро „за последващи срещи на министъра“, посочва „Билд“.

Според изданието е свикана вътрешнопартийна видеоконференция на Зелените за обсъждане на този инцидент, както и е организиран вътрешноправителствен телефонен разговор.

„Типични зелени двойни стандарти: повишаване на данъците върху самолетните билети, проповядване на защита на климата и след това ограничаване на възможността за летене за личен комфорт“, коментира генералният секретар на ХСС Мартин Хубер.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Непълнолетният син на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков, който е на 11 г. е стрелял в друго дете по време на ВИП парти край...

СВЯТ

Военния персонал на Бундесвера (Въоръжените сили на Германия) ще бъде прехвърлен под командването на НАТО (САЩ) до 2025 г. Това заяви германският министър на...

ВОЙНА

Монтираха „Нежданчик“ в Калининград. Руски РЕБ системи ослепяват НАТО Членовете на НАТО можете да вразумите, като ги ударите с чук по челото като бесен...

ВОЙНА

В резултат на активните бойни действия в района на Харков северната група постигна значителен напредък на фронта. Според оперативната справка за 10 май 2024...