Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СЕНЗАЦИЯ

Мистерия: Пепи Еврото – мъртъв от инфаркт или инсценирал смъртта си?





Лобистът на Темида постъпил в клиника в Дубай още преди месец

Петьо Петров – Пепи Еврото е починал от инфаркт в частна клиника в Дубай още преди месец, но информацията за смъртта му умишлено е била укривана от родните служби за сигурност. Тази версия лансира наш източник от прокуратурата, пожелал да не бъде цитиран официално.

Официално потвърждение, че лобистът на Темида Пепи Еврото е починал извън България все още няма, като се твърди, че това се дължи на факта, че Петров е пребивавал в Емирството с неистински документи за самоличност. Остава загадка обаче каква е съдбата на 7-годишния син на Пепи Еврото и бившата му жена Любена Павлова.

Детето беше изведено нелегално от баща си извън България в края на месец май т.г., след като Петьо Еврото беше обвинен от прокуратурата за принуда, заплахи и използване на записващи устройства без разрешение. Твърди се, че Петров е бил изведен от страната с хеликоптер през Турция, а впоследствие от Итанбул е отлетял към Дубай.

Снимка на Пепи Еврото с Борислав Сарафов, направена пред „Осемте джуджета“ преди 3 г. За нея Сарафов твърди, че е бил поканен в ресторанта от Иван Гешев, за да бъде тайно заснет и „сготвен“.

Информацията, че Пепи Еврото е получил инфаркт в ОАЕ се появи още на 29 юни т.г. във в. „Уикенд“. Според изданието, Петьо Петров е бил приет в частна болница в Дубай в инфарктно състояние, но животът му бил спасен от лекарите. Според наш източник, няколко дни по-късно Пепи Еврото е починал.

Възможно е слухът за смъртта на Петьо Петров да се пуска умишлено от самия него, допускат мнозина. Мнителни познавачи на съдебната система подмятат, че е много възможно Петров да е предпочел да мине изцяло в нелегалност и да започне нов живот под чужда самоличност. Богатството на Пепи Еврото се оценява на над 50 милиона евро – пари, достатъчни, за да живее охолно навсякъде по света.

Нашумял като главен герой в корупционната афера „Осемте джуджета“ преди повече от 2 години, Петьо Петров попадна в полезрението на медиите, след като тази пролет бившата му съпруга Любена Павлова го обвини в серия от интервюта, че е плащал ежемесечни подкупи на съдии, прокурори и висши полицаи и че контролира съдебната система чрез десетки направени видеозаписи на взимащи рушвети магистрати в закрития вече ресторант „Осемте джуджета“.

Любена Павлова разказа и как Пепи Еврото сам е правил любителските й порно клипове и впоследствие ги е разпространил в порносайтове. Павлова се ожали, че Петров е отнел детето й и че тя няма възможност да вижда сина си. Според думите й, временно избрания за главен прокурор на мястото на отстранения Иван Гешев – Борислав Сарафов, също е брънка в срастналата се с дъжавата мафиотска мрежа на Пепи Еврото.

Любена Павлова обвини бившия си съпруг и партньор в бандитски деяния, че е отвлякъл детето им

Петьо Петров обаче успя да офейка от България и в момента е в неизвестност за родното правосъдие.

На 15 август Антикорупционният фонд, от който започна разследването за престъпната схема „Осемте джуджета“, сигнализира, че прокуратурата е оттеглила европейската заповед за арест на главния заподозрян – именно Петьо Петров – Еврото. АКФ отправиха публично питане до и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов, като настояха да се изясни дали прекратяването на международното издирване на Пепи Еврото „отговаря на истината“ и защо няма никакъв напредък по проверката за работата на прокуратурата по скандалния случай след отстраняването на Иван Гешев.

Една от причините да бъде спряно издирването на заявено преди това лице е, когато е настъпила смърт. Това ли е мотивът в конкретния случай?

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

***

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







Може да харесате

ВОЙНА

“Там имаше френски наемници”: Взривиха хотел в Днепропетровск, за което мълчат сводките Болезнено ужилване за Макрон Стана известно къде се окопават ВСУ след падането...

ВОЙНА

Господарите на кръвожадния клоун: Харков да бъде разрушен? Зеленски да създаде жив щит от цивилните. Невиждана жестокост от страна на запада в Украйна, докарват...

СВЯТ

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай и Украйна за почти...

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget