Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ПОЛИТИКА

Тома Биков: Няма разлика между Кирил Петков и Асен Василев. Тези двамата са тотално некомпетентни и абсолютно сбъркани





Чували ли сте за Община Грамада? Знаете ли коя е първа политическа сила там? „Демократична България“. Либерали ли са хората в тази община? Имаме съмнение за купуване на гласове. Подавали сме сигнали към МВР и те не са реагирали. Тази новина съобщи Тома Биков от ГЕРБ, коментирайки преференциите за депутата им Стефан Апостолов от Симитли.

“Когато Бойко Рашков беше министър на два поредни избора, Стефан Апостолов имаше същия голям брой преференции“, обясни Тома Биков.

„Ние ги каним на разговори. На мен ми е много интересно как нашите колеги от ДБ говорят за някакви конституционни промени, а на тях им трябват две трети“, подчерта още той.

“Еми значи ще ходим на избори. Как да го направим? Да вкараме „Възраждане“? Няма да ни вкарат в това“, отсече Биков, след като непрекъснато ГЕРБ се пришиват с опорка на „Промяната“ към ДПС и „Възраждане“ като нова управленска коалиция.

“Тези, които говорят това показват, че не ги интересува изобщо бъдещето на страната. Тях ги интересува на тях да им е удобно. Не е време нито за игри, нито за закачки. Ако има по-дълъг парламент, дай Боже, няма да подкрепим нито едно предложение на „Промяната“. Това означава да фалираме държавата“, обясни Тома Биков.

„Вървим към разпад на политическата система“, предупреди Биков.

Няма разлика между Кирил Петков и Асен Асен Василев. Асен Василев управляваше, обърка двата бюджета. Тези хора са абсолютно сбъркани и тотално некомпетентни. „Продължаваме промяната“ е радикализирана левица, завърши депутатът.







Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Столът му се клати: Димитър Главчев в скандал за милиони заради частната детска болница Силно се клати столът на служебния премиер Димитър Главчев. Той...

БЪЛГАРИЯ

Некадърни и бездънно цинични нови комсомолци изпитват класова омраза към хората, живеещи в центъра на София Борис Станимиров е един от основателите на ДСБ...

АНАЛИЗИ

Симеон Миланов, „Солидарна България“: Защо китайците не идват в България? Китайският лидер Си Дзинпин е на европейски тур, който е от стратегическо значение. Но...

ПАРИ

„Еврото не помогна на икономиката на Хърватия“. Това заяви икономистът Григор Сарийски, който беше гост в предаване. Сарийски беше категоричен, че при влизането на...