Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

LIFE

Тя мина през ада и буквално излиза подметките на шефа си, за да остане в бТВ





Въпреки че е безнадеждно апатична и много ограничена, Жени Марчева била голяма кариеристка

Жени Марчева мина през ада, но остава на екран. Това е решението, което началникът й Антон Хекимян е взел преди няколко дни. След като бе свалена от „Тази събота”, където се изявяваше много години, се очакваше, че това е краят на тв кариерата на Жени.

Дни преди да започне работа в Би Ти Ви радио, Марчева е спасила кожата си и остава в телевизията. Според запознати журналистката се е подложила сама на много унижения и подмазване към шефа си Антон Хекимян, за да остане в ефир. Тя била готова дори да легне с него, но понеже той си пада по мъже, дотам не се стигнало. Арменецът от Стара Загора обаче издевателствал по друг начин над Жени.

Унижавал я в продължение на дни, като я направил неофициален свой личен асистент. Карал я да му подрежда бюрото, да му носи кафето и други унизителни неща, докато накрая склонил да я остави в телевизията.

Марчева е новата водеща на рубриката „Защо, господин министър”. Тя ще наследи на този пост Мария Цънцарова, която стана водеща на „Тази сутрин’, където си партнира със Златомир Йочев. Въпреки че е апатична, Жени Марчева била голяма кариеристка. Затова, когато узнала, че слиза от екран, изготвила план по подмазване, който да я върне в ефир.







Може да харесате

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget