Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОМЕНТАР

Таджиките, наети от същинските извършители на злодеянието в Москва, са същите жертви, каквито са всички потърпевши





Таджиките, наети от същинските извършители на злодеянието в Москва, са същите жертви, каквито са всички потърпевши.

Жертви, защото основната причина да се превърнат в преки извършители е смешната сума, с която са купени. Истината е, че ако бяха съумели да се прехвърлят в Украйна – на мига щяха да бъдат убити. Затова ги чакаха сатанистите там, за да могат завинаги да премахнат възможността да бъдат разкрити.

Очевидно е, че злодеянието е било замислено така, че да предизвика гняв към Украйна, но и към мюсюлманските страни, с които Русия граничи.

Гняв, който да доведе до силен ответен удар, за да да са сигурни в Лондон, че примирие между Русия и Укрия няма да има. И не само, а са разчитали и на още – нови конфликти със съседни мюсюлмански страни.

Колко професионален е замисъла – личи по обстоятелството, че клането беше проведено от някакви – никому неизвестни подчовеци, които без да имат каквито и да е било умения и способности – така добре са били обезпечени, та да няма как и какво да се обърка.

Оръжие, боеприпаси, разстановки – всичко им е било осигурено. От тях се е искало да бъдат единствено “ръце”, които да държат автомати. И да стрелят с тях.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Изявлението на САЩ – “Не е Украйна!”, а и инструкцията за изтеглянето – с посока Украйна е тъкмо това, което е нужно на сатанистите – Да се стигне до извода, че Укрия е замислила и провела това.

Несъмнено, има замесени и украинци, но това не хора служещи на народа си, а на кръгове в Лондон, стремежът, на които е да се подпали още по-силно войната.

За тези сатанисти най-добре щеше да е наетите таджики да бъдат убити още в залата или докато се опитват да избягат… Искали са да бъдат заснети, Определени от къде са, какви са… а още в същата нощ и убити.

Мъртвите не говорят, а това е “добре”.

Но за тяхна (на сатанистите) зла участ – не се случи така. Таджиките са вече в ръцете на ФСБ и колкото добре да е замислено престъплението – “чорапът” се разплита.

Няма да бъде възможно разпалване на вражда между Русия и “становете”, с които граничи; Няма как извършеното да се определи като “украинско дело”;

Няма да се получи така, че болката да се прехвърли от “болна на здрава глава”

А какво точно ще стане – предстои да видим. Всички възможности са “на масата”, а тъкмо сега – на ред е Русия.

Замислилите деянието са в миши дупки и чакат.

И те не знаят точно какво.

Христо Христов

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СВЯТ

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай и Украйна за почти...

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget