Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОМЕНТАР

Макрон и умиращите западни лидери – лъжци, откачалки и престъпници





В началото, в Киев трябваше да има само оръжия, за да победи Украйна Русия и санкции, които да вкарат Москва в дефолт. След това седемдесет и трите болести на Путин трябваше да го отведат в отвъдното. След това превратът на Пригожин или който и да е, трябваше да го свалят от трона. После първата украинска контраофанзива, втората и третата, всяка от които трябваше да е по-неудържима от другите. И така разбитата руска армия, която е останала без хора, униформи, боеприпаси, ракети, танкове, кораби и всичко останало, „бие се с лопати“ и “с ръце вместо пушки“ отстъпва чак до Сибир. Сега, когато руското настъпление в останките от Украйна помита и последните лъжи от европейските и особено италианските медии, отчаяно са необходими нови.

И хоп, ето го официалният доставчик – Зеленски, който обявява списъци на поддръжниците на Путин, които трябва да бъдат заглушени (първо смяташе, че са пацифисти, после стана известно, че са русофили, които трябва да бъдат изгонени, а всъщност е бесен, защото руснаците са си проруски и подкрепят руския президент) и повтаря, че Путин е готов да нахлуе в Европа. Никой не знае с какви средства, хора и най-вече причини, като се има предвид, че той искаше да превземе целия Донбас и нападна Украйна именно защото тя още не беше в НАТО и така не рискуваше ядрена война. Но това са дреболи.

Имаме нужда от възстановяване на стотици милиарди, загубени във войната срещу Русия. Тоест, след като Навални е мъртъв, нека оставим още стотици хиляди украинци да умрат. Макрон се зае с работата: “Може да изпратим сухопътни войски в Украйна, така че Русия да не спечели тази война“, дори ако, за съжаление, „все още няма консенсус“. Беше добре известно, че този човек е най-глупавият политик в Европа, сега обаче знаем, че той е и най-лудият. При подходяща атмосфера и наличните социологически проучвания идеята да изпрати хиляди млади европейци в кланицата във вече загубена война, за да спаси себе си и други умиращи лидери, ще надуе още повече консенсуса около Льо Пен и всички десни партии на ЕС. Така че на европейските избори ще види какъв велик консенсус ще има неговата война в един окончателно фашистки континент, благодарение на него и такива като него.

Единственият вариант, който тези негодници изключват априори, е да се преговаря, преди поражението на Киев и НАТО да се превърне в поражение, с някакъв компромис, който спасява каквото може да се спаси (парчетата от Украйна и украинците, които са все още живи). Каквото, нежду другото, се правеше преди две години в Турция веднага след руската инвазия. На 28 март 2022 г. един опасен путинист заяви: „Готови сме да приемем неутралния и неядрения статут на Украйна: ако си спомням правилно, Русия започна войната, за да постигне това. Тогава ще трябва да се обсъждат и решават въпросите за Донбас и Крим. Но разбирам, че е невъзможно да накараме Русия да се изтегли от всички окупирани територии – това би довело до Трета световна война“. Името му беше Зеленски.

Автор: Марко Травальо, главен редактро на “il Fatto Quaotidiano”.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget