Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОМЕНТАР

Любо Кольовски подхвана „тези маймуни“ фактчекърите





Някакви неизвестни и анонимни мамймуни факт-чекъри опровергават в ефира на обществената и държавна БНТ снимки, видеа и други материали, свързани с Навални, майка му, жена му и др. подобни сюжети. Били фалшиви новини, казват факт-чекъри и вмъкват в твърденията си думата „вероятно“, като се позовават на някави разрабоотки на някакъв изкуствен интелект, който също е анонимен – няма име, няма адрес, няма телефон за контакти.

Та, питам аз, защо трябва да ми натрапват съмнителните „опровержения“ на т. н. факт-чекъри и да ми вменяват своите версии за, въпросните сюжети?

Само първите ми седем години домашно възпитание ме възспират да кажа какво мисля за тия маймуни, факт-чекърите, и какви пожелания по техен адрес и по адрес на майките и ми изникват в ума.

Прочее, факт-чекърите биха могли да попитат майката на Нвавални отговаря ли на истината видеобръщението ѝ към Юлия, или не?

Майката на Навални не се укрива и по-упоритите журналисти и факт-чекъри биха могли да я намерят и да си поговорят с нея. По-трудно ще им е да намерят Юлия, щото съпругата Навальная съществува в реалния мир, обаче задочно. Така, както присъства на погребението на Алексей.

Факт-чекърите, да знаете, че аз може да съм всякакъв, ама не съм тъпанар. Много сте елементарни. Да не кажа нещо повече.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget