Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОМЕНТАР

Американският агент Радев





Президента Румен Радев отиде със изискан френски костюм и англосаксонски обноски като тези на предателя на човечеството Горбачов да продадеш България и го направи, като въвлече българите и България във проекта на ООН „три морета“ ( американците го наричат санитарен коридор, който ще пострада първи при една бъдеща впйна) зад който стои израелското лоби на Мосад подписвайки договорите във които участва циониския проект Украйна, със което даде излаз на черно море, на Натовския флот, който трябваше да стационира и окупира Крим който винаги е бил неделима част от териториалното тяло на Русия.

И сега след като Румен Радев вкара американските агенти във властта каза,че е подведен от тях,което го уличава във задкулисни договорености ощетили БЪЛГАРИЯ и българския народ.

Днес той се готви да създаде партия,но на каква основа и на какво доверие от хората ще има волята и лицето да оглави властта и да застане начело на външнотърговския кораб на БЪЛГАРИЯ?!

Румене ти се подведе и провали още във зората на костовото предателство,което ни вкара във НАТО и под американски план, чрез теб и хора като теб бе разграбено оръжието и собствеността на българската армия, но това не ви стигна и паралелно със плановото съсипване на БА, вие под ваше ръководство уволнихте и съсипахте живота и семействата,на много военни полковници и генерали, които бяха верни на военната клетва към България и я пазеха.

Други принудихте сами да напуснат армията и ги погребахме живи по американски чертеж.

Така вместо достойни хора защитаващи българската страна и територията и се обградихте осъс купени полковници и генерали, които са наемна работна военна ръка на НАТО,както и ти Румене.

Време е да ти стане ясно,че веднъж престъпили военната клетва делата ви са обречени на провал ,защото предадохте вашите военни колеги във зората със които дадохте хляб на една маса във армията и потърсихте приятелството на американските врагове и унищожителни на Българската страна.

Румене ти и твоите генерали спечелихте силата и властта, но загубите народната любов.

Вие спечелихте Румене но със това България и народа и загуби.Това е отвратителната истина, за теб и хората от обкръжението ти!

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget