Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ФОКУС

Империята на Сатаната продължава да разпространява по света омраза и да иска още и още реки от кръв!





От доста години вече моя скромност пише, че Британската империя е творение на абсолютното зло, на сатаната. САЩ са нейно следствие, нейно дете и нищо повече. Малко хора у нас го разбират по две причини.

Първата е дългите години пропаганда, а втората е, че много не вярват в неща като дявол и демони.

Това е малко странно, при положение, че доста българи, къде осъзнато, къде не, вярват в Бог или поне в някаква духовна свръхсила. Логично е, след като вярват в духовната свръхсила на абсолютното добро, да вярват и в духовната свръхсила на абсолютното зло. Това е дяволът, сатаната, рогатият, подпомаган от абсолютно зли духовни същества, демони като Велзевул, Белфегор, Мамон…

Всички действия на англосаксонския елит в последните 200 години ясно показват, че не Бог, а същите свръхсили на абсолютното зло му диктуват какво да прави.

Нееднократно съм писал и за Пандемониума. Най-вероятно някъде около Лондон е нетленният и невидим за нас дворец на дявола и всичките му демони.

Стотици и хиляди са доказателствата за сатанинската същност на Албиона. Наложената над днешния свят отвратителна и унищожителна система е тяхно дело. Оттам идва цялата ни дегенерация и деградация – изпадането ни във всички грехове, култ към парите, егоизъм, бездуховност, социален и обикновен дарвинизъм, оживотняване, култ към собствения кеф, незачитане на другите, унищожение на половете, на нациите, на семейството, смесването на човешките раси и всички онези сатанински неща, описани и в Библията и във всяка книга по демонология.

Обаче най-отвратителната черта на тези хибриди между хора и демони, вменявана и на всички останали човеци, е безсрамно манифестираната омраза, жестокост и жажда за кръв.

Наскоро плененият военнослужещ от 24-та бригада на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Владимир Бучок заяви, че по време на обучение във Великобритания психолози внушавали на украинските военни омраза към руснаците и всичко руско и им насаждали жестоко отношение към пленените руски военни.

Момчето разказва, че е преминал курс за млади бойци във Великобритания. „С нас работеха психолози, за да не харесваме руските войници и въобще всички руснаци, за да ги убиваме и да се отнасяме с тях жестоко, ако ги вземем в плен“.

Така британските сатанисти всяваха ярост, жестокост и злоба срещу ирландците, испанците, французите, германците и срещу кого ли още не и то векове наред.

Поради демоничната си природа жестоко изклаха американските индианци, цели народи в Африка, коренното население на Австралия и Тасмания, предизвикаха първата и втората световни войни.

Да не говорим как разделиха Индия на части след като я обираха 200 години. Това разделение и до днес е причина за омраза, злоба, жестокост и реки от кръв.

Да не говорим и как предизвикаха смъртта на десетки милиони китайци в XIX век по време и след опиумните войни.

Тайните им служби извършиха безброй жестоки убийства, преврати, разколи и всякакви други гадости по целия свят.

И днес явно сатаната не им дава покой и постоянно ги натиска да леят още и още реки от кръв, да множат по света злобата, яростта и гнева.

Малко след като започна кръвопролитието в Украйна техният министър председател Борис Джонсън отиде в Киев и буквално накара украинското ръководство да спре преговорите за мир и да продължи войната.

В началото на тази година отново се заговори за мирни преговори. Тогава Риши Сунак отиде в украинската столица и отново продължи войната.

Абсолютното зло продължава да вилнее и е на път да ни докара до пълно унищожение, каквато винаги е била целта му.

Много умни хора са разбрали, че такава грандиозна омраза и такива форми на гняв и злоба не са човешки по естество.

Всичко е напълно сатанинско. Библията ни дава доказателства: Апостол Йоан, говорейки за последните дни, пише: „дяволът слезе у вас много разярен, понеже знае, че му остава малко време” (Откровение 12:12). Исус каза на тези, които вилнееха срещу Него: „Вие сте от баща дявола, и желаете да вършите похотите на баща си” (Йоан 8:44). Христос идентифицира източника на тази ярост: Той просто не е човешки, а идва директно от самия Сатана.

Надявам се най-после повече да го разберат. Дано има и такива сред заблудените от Сатанистката пропаганда. Те трябва да разберат, че това, в което вярват, не е нищо друго освен преобразяването на сатаната, за да ги излъже. Пак в Библията, в посланието на Свети апостол Павел до коринтяни се казва: “И не е чудно, защото сам Сатана се преобразява на светъл ангел.”

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ФОКУС

САЩ подготвят България за хуманитарни бомбардировки и демократично унищжаване на населението. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси Защита...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget