Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ФОКУС

Защо дементният сатанист Байдън е като Денков





САЩ бомбардират Сирия и Ирак, защото, забележете – трима техни войници са убити в Йордания. Като е толкова могъща Америка, защо не се пробва с някой, който ще отвърне на удара, а постоянно малтретират слаби и безобидни?

САЩ бомбардират Сирия и Ирак, защото, забележете – трима техни войници са убити в Йордания.

Медийният октопод на глобалната англосаксонска олигархия представя този пореден акт на агресия като нещо съвсем нормално и даже похвално и напълно безупречно от морална гледна точка. Според политкоректната пропаганда САЩ, които в момента формално се представляват от един дементен старец, имали „право“ да бомбардират когото си пожелаят, защото, видите ли, това било в отговор на атаки от страна на някакви групировки по тяхна база в Йордания, а въпросните „злодеи“ се криели в Сирия и Ирак.

Това е положението! Тотален ценностен срив и упадък, абсолютен международноправен нихилизъм. Тези няма да мирясат, докато не запалят света.

Никой в т.нар. „свободни медии“, които наистина са напълно освободени от истината, не задава логични въпроси, като например, какво търсят САЩ в Йордания и как така решават да бомбардират, когото си пожелаят наоколо.

Преди седмица атакуваха и Йемен, защото държавата се управлява от хора, които не допадат на кликата зад Байдън и респективно е напълно „законно“ и морално да бъдат нападнати.

В случаят с Ирак и Сирия това е просто предизборна демонстрация на сила и кризисен пиар от страна на Демократическата партия и впилата се чрез нея в американския народ „дълбока държава“. Ударени са празни сгради и отдавна изоставени командни центрове, т.е. Байдън, когото демократите отново се опитват да пробутат за президент, стреля по руини и по цивилни.

Това много прилича на поведението на нашият Денков, който вече два дни ни къпе с хладка вода и ни забавлява, като ни показва някакъв евтин и недооборудван уж медицински хеликоптер, който са купили след десетгодишни родилни мъки.

Истината е, че под ръководството на някакво сатанинско задкулисие, чието лице е Демократическата партия и сенилния старец, който формално заема поста президент, САЩ наистина се превърнаха в прогнила и фалираща империя на злото.

В това да атакуваш бедни и съсипани държави, които на практика са безпомощни и не биха могли адекватно да се защитят, защото самият ти вече си ги унищожил икономически, няма нищо достойно и морално. Напротив, изглежда зловещо и сатанинско да бомбардираш народи, които и без това са изправени пред глад и мизерия, защото от години им организираш „игри на глада“ и не ги оставяш да се съвземат. Всичко това е, само защото те отказват да се подчинят и не желаят да застелят червения килим, по който да мине транснационалният колониален капитал и да източи почти безплатно ресурсите им.

Като са толкова могъщи, защо САЩ не се пробват с някой, който ще отвърне на удара, а постоянно малтретират слаби и безобидни? Ако голямата им „цел“ е Иран, нека се пробват там, но не им стиска, защото Персия ще даде лют отпор и това окончателно ще срине и без това силно разклатения им авторитет.

Явно опитът да „убиват с чужд нож“, в случая с Украйна, претърпя фиаско и сега се чудят как да излязат от ситуацията. Затова и търсят някоя държава джудже, за да я разгромят и Байдън да издигне Триумфална арка във Вашингтон, под която да мине като „велик пълководец“ и „победител на варвари“.

Или в неговият случай по-скоро да го прекарат под арката, защото сам видимо му е доста трудно и лесно губи ориентация. Тъжна гледка и в същото време изключително опасна за цялото човечество.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СКАНДАЛ

Социалната мрежа масово премахва неудобни публикации за дясната коалиция Приятел във ФБ ми пише, че новина от Критично, която е публикувал на 30 април,...

СЕНЗАЦИЯ

Как киро и Лена излъгаха държавата, а Венеция стана…Кирил В рамките на няколко дни през май 2021 г. Кирил Петков е прехвърлил на Мартин...

ИМОТИ

Някои пък правят компромис с малко жилище, за да имат собствен дом Заради високите цени на имотите много хора са готови да купят жилище...

СВЯТ

Всички са в потрес от това, но се правят, че няма проблем – любовницата на Петков да върти държавата на пръста си Ще започна...