Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

Коя е родната планета на човека?





Хипотезите на американеца Елис Силвър са на път да преобърнат изцяло теорията на Чарлз Дарвин за произхода на човека.

В своята книга „Хората не са от Земята“

ученият насочва вниманието към факта, че човекът е неспособен да оцелява в биосферата.

Според него хората страдат, защото са се зародили и развивали в условия с доста по-ниска гравитация отколкото земната.
На Луната например

трябват много по-малко усилия, за да се извърши дадено физическо движение.

„Кожата ни също не е пригодена за дълго излагане на слънце. Това подсказва, че родното място на човечеството е малко по-отдалечено от Слънцето, отколкото е Земята.
В същото време никой друг вид

на нашата планета няма този проблем, обяснява Силвър. Хипотезата на Елис Силвър твърди, че родината на човека е Алфа Центавър, на около 4,37 светлинни години от Земята.

Днешните индивиди носим ДНК на първите заселници пратени на нашата планета.

Така се оказва, че съвременното човечество, както и неговите древни разклонения като неандерталци и изправени човеци са получени от кръстоската с извънземни раси.
Продуктът е доставен на Земята

преди 200 хиляди години и оставен да оцелява. Силвър цитира и научни изследвания, които доказват, че биологичния часовник на човека е денонощие от 25 часа.

„Това предполага (поне за мен), че човечеството може да са е развило на друга планета и ние може да сме донесени тук от високо развити видове“, казва Силвър.

„Ами ако ние сме мигрирали тук от Марс? И това, вярвате или не, не е толкова пресилено, колкото изглежда“.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ







Може да харесате

СВЯТ

Американският Сенат в спешен порядък прие законопроект за предоставяне на военн0 оборудване и икономическо финансиране на войните в Палестина, Китай и Украйна за почти...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...

ПОЛИТИКА

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева: Делян Пеевски ми се...

АНАЛИЗИ

Парите „за Украйна“ заплашват да сринат финансова пирамида САЩ Пред очите на целия свят САЩ изпълняват класическа схема за поробване на поредната колония Пари,...

КРАТКИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget