Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

Случая на испанка дошла от паралелна вселена





На 16 юли 2008 г. необичаен коментар от 41-годишната испанка на име Лерина Гарсия Гордо, разбулила духовете за паралелните светове. През 2007 г. в испаноезичния научен сайт „Tendencias 21“ била публикувана голяма статия за теорията на паралелните светове.

Жената поискала помощ от журналистите, като си оставила имейл адреса си за комуникация. Факт е, че тя била сигурна, че се намира в паралелен свят и че нашата вселена всъщност е извънземна вселена за нея.

Рано сутринта четири месеца преди това съобщение испанката

се събудила в леглото си и видяла, че чаршафите ѝ са с различен цвят, и от различна материя. Това откритие силно смутило жената, като тя не могла да разбере, какво ѝ се е случило.

Случая на испанка дошла от паралелна вселена

Лерина, когато стигнала до работа си, и влезнала в офиса, веднага видяла няколко напълно непознати за нея хора, които работели там.

Струвало ѝ се странно, тъй като никой преди това не ѝ казал, че там ще бъдат назначени нови служители. Когато Лерина се приближила до офиса си, всичко станало още по-мистериозно. На офиса ѝ висяла табела със съвсем различно име.
Опитвайки се да успокои нарастващата паника в душата си,

Лерина си казала да се успокои и си помислила, че най-вероятно просто е слязла на друг етаж, тъй като и на другите етажи имало подобни офис помещения. Бързото и разследване разкрило, че етажът е правилният, а табелата с фалшивото име виси точно на вратата на кабинета на Лерина.

Тогава тя напълно престанала да разбира, какво ѝ се случва. Уволнена ли е без предизвестие, а на нейно място да е взета друга служителка? Нищо не разбирала и не знаела, какво ѝ се случва?!

Опитвайки се да провери имейла си, Лерина отворила лаптопа си и се свързала с локалната офис мрежа. Веднага тя намерила името си в списъка на служителите, но се оказва, че работи в съвсем различен отдел и за друг шеф.
Случая на испанка дошла от паралелна вселена

Жената извадила портфейла си и започнала да проверява кредитните си карти и другите документи, но всички те показвали информацията и данните, с които е свикнала да съществува. Същото име, същите номера, същия домашен адрес.

Без много да му мисли, Лерина се обадила на общия телефон, и казала че е болна и не може да дойде на работа. Тогава тя наистина решила, че нещо не е наред с главата ѝ, и затова започнали да ѝ се случват тези странности.
Тогава тя отишла на лекар

и ѝ наредил незабавно да направи няколко изследвания. Скоро след това тя получила резултатите, но нищо подозрително не било открито в тялото ѝ. Освен всичко друго, в кръвта нямало и следа от алкохол.

Случая на испанка дошла от паралелна вселена

След това Лерина решила да се прибере у дома и започнала да проверява всичките си чекове, банкови извлечения, сметки и така нататък. Там не открила никакви отклонения. Всичко било както преди. Тогава тя решила, че нещо не е наред с паметта ѝ, и може би има амнезия.

Тя влезнала в интернет и започнала да проверява новинарските сайтове, но видяла, че всичко е същото като вчера, тоест нищо странно няма. Всичко се оказало, че когато Лерина се събудила тази сутрин, тя просто започнала да живее малко по-различен живот.
Тогава Лерина почти готова да се примири с този факт,

разкрила още една шокираща подробност. Факт е, че преди шест месеца Лерина се разделила с бившия си приятел, с когото прекарала седем години, а преди няколко месеца започнала да се среща с мъж, който живеел в квартала, и се казвал Августин. Когато решила да се обади на този Августин, по телефона, се вдигнал съвсем друг мъж, който казал, че в семейството им няма Августин и че в къщата му няма хора с това име.

Тази новина толкова много шокирала Лерина, че тя отказала да повярва. Тя си спомнила добре, как се е била срещнала с Августин през последните четири месеца и дори се сприятелява с малкия му син от първия брак. Сега се оказва, че тези хора сякаш са били изтрити от живота ѝ.

Случая на испанка дошла от паралелна вселена

До края на деня Лерина установила още няколко несъответствия от живота ѝ, но на следващата сутрин нямала друг избор, освен да отиде в офиса и да се преструва, че всичко е както обикновено. През следващите дни, за да се опита да намери своя Августин, Лерина дори наела частен детектив, но той не намерил и следа от този човек.

Тогава и хрумнала друга идея, а именно да се обади на приятеля си, с когото преди това са се разделили. Оказало се, че той дори не знаел, че са се разделили, и за него те все още са двойка. Тогава Лерина отишла при психиатър с предположението, че може да има халюцинации, но той не намерил никакви признаци за това.

Седмица след седмица минавали

и имало още много странни неща, които ѝ се случвали. В гардероба си жената намерила дрехи, които по нейни спомени никога не е била купувала, а публикациите в личния ѝ блог в интернет, които е написала по-рано, изчезнали. Настройките за имейл и чат също се променили и сега архивът на съобщенията вече не се съхранявал на нейния компютър.

Случая на испанка дошла от паралелна вселена

Един ден мисълта за паралелните вселени дошла в главата на Лерин и тя решила, че именно този вариант може да обясни всичко, което ѝ се е случило. Тя предполага, че някак си се е преместила в паралелен свят и тогава под тази статия в мрежата написа дълъг коментар за историята си.

През 2014г. Лерина написа под същата статия, че “малко се е доближила до истината” и че човек по принцип живее в свят на илюзии. Тогава тя споделила, че ние сме просто енергия, която след това отива във Вселената и се обработва там. Като цяло Лерина се интересувала от медитация и езотерика, като може би това ѝ помага поне малко да се примири с факта, че е попаднала в „грешния“ свят и е останала в него завинаги.

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.







Може да харесате

ПАРИ

„Еврото не помогна на икономиката на Хърватия“. Това заяви икономистът Григор Сарийски, който беше гост в предаване. Сарийски беше категоричен, че при влизането на...

ПОЛИТИКА

Някои европейски лидери, марионетки стават все по-разочаровани от председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, твърди швейцарският вестник Neue Zurcher Zeitung. Авторитетното издание...

КУЛТУРА

Разкажи го отново, Марко Поло! В прекрасния филм „Казабланка“ главният герой, Хъмфри Богарт, остава известен с думите, с които се обръща към пианиста в...

ПОЛИТИКА

Залезът на звездата на Бърнс в Близкия изток Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) Уилям Бърнс все не може да се измъкне...