Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

Защо става всичко това с нас на Земята и какво ни очаква?





На Земята се случва точно това, каето се случва и с нас самите. Всичко е отражение на всичко останало и на практика работи по същия начин.

Комбинацията от генетиката на тялото

и това електромагнитно поле някои автори наричат „телесно съзнание”. Можем да изберем дали да свържем преживяването на телесното съзнание към великата безкрайност на всичко.

И в този случай ще имаме достъп до изключително разширено ниво на осъзнаване и възприемане и ще проумеем това, което не виждаме от капана на реалността на тялото.
Или пък – в общи линии това е черупката, за която говорят мъдрите – телесното съзнание, полето на аурата, което действа директно чрез тялото.

Ако се изолираме само в това,

нивото на възприемане на реалността начинът, по който възприемаме и разширяваме своето съзнание е ограничен много сериозно.
Точно такова е положението, което наблюдаваме в този свят. Хора – безкрайно съзнание, които функционират като телесно съзнание.
Това искат нашите манипулатори, защото ако не сме свързани и не подхранваме отвън своето вдъхновение и интуиция, откъде да потърсим отговорите кои сме ние и какво се случва?
Ние възприемаме чрез очите и ушите, а кой контролира тази информация? Тези, които контролират медиите, образованието и живота. Именно! Наричат тялото умишлено „генетичен скафандър”. Което донякъде е смешно, нали?

Ако сте на Луната с някой астронавт,

който мисли, че е своя скафандър. Той е луд ще кажете. Разбира се, че не е така. Ако ние мислим, че сме своите скафандри, то тогава какво би настанало? Хаос! Ето защо тук е такъв хаос – защото вярваме, че сме скафандри.
Ние сме съзнание и сме объркани, а като се припознаваме с тялото, сериозно сме увредили и своето чувство за възприятие, а с това – и възможността да бъдем свободни.

Енергията или реалността,

която преживяваме и явно виждаме със своите очи е само честотен обхват, нищо повече. Видимата светлина е малка частица.
Според настоящата официална наука електромагнитният спектър е едва 0.005% от енергията, която съществува във вселената. 0.005 процента. А видимата светлина – единствената честота от реалността, която може да бъде обработена от очите, е малка част от тези 0.005%
Ние сме буквално слепи по отношение на това, което съществува наоколо и колко от него изживяваме. Преживяваме една холографска телевизионна програма.
Видимата светлина, която преживяваме е един малък честотен обхват. На това ниво ние представляваме приемници и предаватели на информация.

Ние сме съзнание и сме объркани,

а като се припознаваме с тялото, сериозно сме увредили и своето чувство за възприятие, а с това – и възможността да бъдем свободни.
Честотният обхват, с който боравим определя обхвата, възприемането и осъзнаването на реалността, която преживяваме. Колкото повече стесняваме честотния обхват, с който боравим, стесняваме възприемането и усещането за безкрайност в хората.

Тялото е биологичен компютър

Биологичен – защото за разлика от настолния компютър, то притежава частична способност да мисли и решава самостоятелно.

На физическо ниво това е еволюция. Компютърът непрекъснато приема информация за трептенията наоколо и реагира на това. Ако има промени в хабитата и в околната среда и те са постепенни, виждаме как телата еволюират, за да отговорят на промените.
А ако са резки – те изчезват, защото не могат да се променят така бързо. Тук работи висша степен компютър. Ние приемаме вибрационна информация, която декодираме в реалност.

Ние си взаимодействаме с безкрайното съзнание,

но с каква част от него – зависи от честотния обхват, с който боравим. Приличаме на количките в лунапарка. Тези малки колички, които обикалят непрестанно и са пълни с енергия.
И когато им спрат тока, си казваме: ”Я! Колата ми умря!” Да, когато източникът на енергия спира, ние го наричаме „смърт“.
Това не е смърт, а преместването на съзнанието извън тази реалност. Докосвалите се до смъртта преживяват удивително сходни неща.

При напускането на тялото

и съответно при връщането и съживяването на тялото. Разкази, които подкрепят точно това. Ние сме съзнание, а тялото е само едно средство.
Те разказват как минават през тунел, оттам влизат в друга реалност. Изчезват ограниченията и емоционалното насищане, защото повечето, ако не и цялото това насищане е телесно съзнание.

Уилям Блейк пише: „За да видиш света в песъчинка или небето в едно диво цвете, задръж безкрая в дланта си и вечността в един час.” Всичко е всичко останало и се случва едновременно. Това е декодирането.







Може да харесате

КОСМОС

Библейската притча може да се окаже действителен природен феномен В една зашеметяваща среща между вяра и научни изследвания, проведено от Школата по биологични науки...

ХОРОСКОП

Астролозите не губят време и вече са готови със своите прогнози за това какво очаква всяка зодия през новата година Новата 2024 година вече...

КОСМОС

Трябва да има гаранции, че правата и свободите се уважават, убедени са юристите Колко застрашени са човешките права от изкуствения интелект? Ще повтори ли...

ТЕХНОЛОГИИ

От десетилетия летящите таксита са част от научната фантастика, но един оператор твърди, че те най-накрая са близо до реалността – първо в САЩ,...