Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОСМОС

Отпуснете се и се оставете на потока на събитията





Луната е в знак Телец до 19:43ч на 29 август

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Може да купувате козметика. Дрехите, закупени по това време, ще се носят дълго и ще бъдат здрави. Страхотно време за закупуване на изящни неща, бижута. Прекрасно време за повечето покупки и като цяло за домакинството и бита.

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки, както и викането.

Луната е на празен ход от 18:00ч до 19:43ч. Не предприемайте нищо важно.

В 19:43ч Луната преминава в знак Близнаци.

Лунен календар – 21 лунен ден до 23:34ч на 29 август (от 23:06ч на 28 август)

Добър и благоприятен ден, наситен с много енергия. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на идеите и плановете. Желанието да се получат резултати е толкова силно, че лесно можете да се пренебрегнат някои от интересите си, за да се постигне
целта.

Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност. Дадените обещания в този ден притежават особенасила, затова е препоръчително да не давате обещания, които няма да можете да изпълните.

Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

21 лунен ден е ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Денят дава чудесна възможност да се отървете от лошите навици. Нещата се случват по лесно не само психологически, но и по-лесно се преодолява физическата зависимост. Така че, ако отдавна се каните да откажете цигарите например, започнете от днес. Ако сега нищо не ви се получи, опитайте отново при новолуние.

Храненето трябва да е умерено. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

Ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора. Общуването ще ви донесе много нови и интересни неща, приятни емоции. Особено неподходящо време за изясняване на отношения.

Подстригването в този лунен ден е благоприятно, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

22 лунен ден от 23:34ч на 29 август до 00:07ч на 31 август

Слънчев календар – 12 слънчев ден – Ден за астрално изчистване и пробуждане на живота, в който господстват скрити сили. В този ден ни се дава толкова, колкото сме заслужили. Може да се отпуснете и да се оставите на потока на събитията. Проявете искреност, доброта, миролюбие, милосърдие. Освободете се от негативните емоции.







Може да харесате

КОСМОС

Библейската притча може да се окаже действителен природен феномен В една зашеметяваща среща между вяра и научни изследвания, проведено от Школата по биологични науки...

ХОРОСКОП

Астролозите не губят време и вече са готови със своите прогнози за това какво очаква всяка зодия през новата година Новата 2024 година вече...

КОСМОС

Трябва да има гаранции, че правата и свободите се уважават, убедени са юристите Колко застрашени са човешките права от изкуствения интелект? Ще повтори ли...

ТЕХНОЛОГИИ

От десетилетия летящите таксита са част от научната фантастика, но един оператор твърди, че те най-накрая са близо до реалността – първо в САЩ,...